Life

Sora lui Kate Middleton, în formă maximă la 39 de ani. Ce face Pippa pentru o siluetă impecabilă, după ce a născut de 3 ori

Sora lui Kate Middleton, siluetă de invidiat la 39 de ani și după 3 sarcini. Cum reușește Pippa să se mențină suplă și tonifiată.
18.02.2023 | 00:20
Sora lui Kate Middleton in forma maxima la 39 de ani Ce face Pippa pentru o silueta impecabila dupa ce a nascut de 3 ori
Sora lui Kate Middleton, siluetă de invidiat la 39 de ani și după 3 sarcini. Cum reușește Pippa să se mențină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sora mai mică a lui Kate Middleton este în formă maximă la 39 de ani. Ce face pentru o siluetă impecabilă, după ce a născut de 3 ori, ultimul copil venind pe lume în vara anului trecut. Și-a revenit instant după sarcină.

Sora lui Kate Middleton, siluetă de invidiat la 39 de ani și după 3 sarcini. Cum reușește Pippa să se mențină

Pippa, pe numele său complet Philippa Charlotte Middleton, este o personalitate mondenă, autoare și jurnalistă engleză. Sora mai mică a Prințesei de Wales are o viață foarte activă, dovadă chiar silueta de invidiat pe care o afișează.

ADVERTISEMENT

La cei 39 de ani ai săi și după ce a trecut prin 3 nașteri, aceasta reușește să se mențină trasă prin inel. Este suplă, nu are deloc celulită și este tonifiată foarte bine, lucru observat în vacanța petrecută în St Barts, Caraibe.

Îmbrăcată cu un costum de baie din două piese vedeta face furori, fie că este vorba de o simplă plimbare pe plajă, fie că se bucură de apele limpezi și cristaline. Din fericire, gena o ajută să aibă un aspect impecabil și nu numai.

ADVERTISEMENT

Sora mai mică a lui Kate Middleton este o fire sportivă încă de mică. Corpul atletic și musculatura se datorează faptului că la Universitatea Marlborough și Edinburgh a jucat hochei și tenis. În prezent, face sport zilnic.

Pippa Middleton, în costum de baie
Pippa Middleton, în costum de baie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ce exerciții face Pippa Middleton pentru siluetă

Un specialist în fitness a dezvăluit pentru Daily Mail ce exerciții face Pippa Middleton pentru siluetă. Antrenorul susține că jurnalista britanică are picioarele sculptate datorită faptului că face multe serii de genuflexiuni.

ADVERTISEMENT

Totodată, sora lui Kate Middleton le recomandă oamenilor exercițiile care se pot face direct acasă. Acestea durează aproximativ 2 minute, în timp ce pauza este de 30 de secunde între mișcări. La finalul fiecărui circuit pauza este de 2 minute.

„Fă rutina de trei ori pe săptămână și vei observa cu adevărat o diferență”, spune specialistul care a mai adăugat că săriturile, fandările și genuflexiunile sunt ideale pentru un posterior evidențiat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, jurnalista își învață copiii cu sportul de mici. Îi duce la înot și gimnastică pentru a se dezvolta armonios și pentru a fi sănătoși. Pippa Middleton le transmite celor 3 urmași dragostea pentru mișcare.

ADVERTISEMENT