Fotbal international

Sora lui Mauro Icardi, atac fără precedent la soţia atacantului: “Îi pasă doar de bani”

27.12.2018 | 20:42
Sora lui Mauro Icardi atac fara precedent la sotia atacantului Ii pasa doar de bani

Sora lui Mauro Icardi, a lansat un atac fără precedent la soţia atacantului argentinian. Ivana Icardi îl acuză pe fotalistul de 25 de ani că a rupt relaţia cu familia, iar principala vinovată pentru această situaţie ar fi Wanda Nara, “jumătatea” vedetei lui Inter.

De Crăciun, sora jucătorului a postat câteva mesaje dure şi a atacat-o pe Wanda Nara, despre care a spus că este mai mult interesată de bani şi că-l controlează pe fotbalist. “Îi pasă doar de bani şi i-a spălat creierul”, a fost atacul direct adresat de Ivana Icardi către cumnata sa.

Sora lui Mauro Icardi, atac fără precedent la soţia atacantului. L-a criticat şi pe starul lui Inter

După ce a lansat un atac fără precedent la soţia lui atacantului, sora lui Mauro Iacrdi a continuat serie de critici. Ivana nu l-a iertat pe starul lui Inter, care nu şi-a sunat părinţii de Crăciun şi a postat un mesaj dur la adresa fotbalistului de 25 de ani. “Ce urât se poate simţi o mamă sau un tată, care au făcut totul să te crească, iar tu nici măcar să nu îi suni sau să-i saluţi de sărbători. Spune-mi cu cine umbli ca să îţi spun cine eşti”, a fost mesajul Ivanei pentru Mauro Icardi.

Sora lui Mauro Icardi, atac fără precedent la soţia atacantului. Ivana a dat de pământ cu Wanda Nara
Sora lui Mauro Icardi, atac fără precedent la soţia atacantului. Ivana a dat de pământ cu Wanda Nara

Înainte de Crăciun, Mauro Icardi şi soţia lui au avut un schimb de mesaje pe Instagram, după ce Wanda a postat mai multe fotografii provocatoare pe contul personal de Instagram. “Ce cadou primesc, Doamna Crăciun”, a fost comentariul atacantului de 25 de ani. “Cu mine ai mereu nopți magice. Mai mult nu poți cere”, a fost răspunsul oferit de Wanda. Cei doi sunt căsătoriţi din 2014 şi au împreună două fetiţe. Anterior, argentinianca a fost măritată cu Maxi Lopez, iar atacantul lui Inter este cel care a produs ruptura care a dus la un divorţ.