Life

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre relația dintre Doru Gusman și regretatul artist: „I-a controlat viața”

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, a făcut dezvăluiri despre relația dintre impresarul Doru Gusman și regretatul interpret de muzică populară.
07.12.2021 | 23:55
Sora lui Petrica Mitu Stoian noi dezvaluiri despre relatia dintre Doru Gusman si regretatul artist Ia controlat viata
Sora lui Petrică Mîțu Stoian, despre relația dintre Doru Gusman și regretatul artist. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut noi dezvăluiri, la o lună după moartea interpretului de muzică populară. Femeia a oferit detalii despre relația dintre fratele ei și impresarul Doru Gusman.

În cadrul unei emisiuni TV, Maria Tărchilă a declarat că ea și familia ei nu au nevoie de averea regretatului cântăreț.

ADVERTISEMENT

Aceasta își dorește doar să se facă dreptate în cazul lui Petrică Mîțu Stoian. Maria Tărchilă crede că averea fratelui ei ar fi trecută pe numele impresarului.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, despre relația dintre Doru Gusman și regretatul artist. Ce s-ar fi întâmplat cu averea

„Am deschis succesiunea și a rămas să ne întâlnim la notar în ianuarie. A rămas să verifice actele, dar din spusele unora nu ar mai fi nimic. Nouă nu ne trebuie averea nimănui, nici a lui Petrică.

ADVERTISEMENT

Trebuie să vedem adevărul. Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țara nu ar fi a lui, nici cea de la Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă”, a declarat Maria Tărchilă în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Întrebată dacă impresarul Doru Gusman deține tot averea materială a lui Petrică Mîțu Stoian, sora cântărețului a declarat că nu este sigură și că trebuie să aștepte un răspuns de la notar.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt sigură până nu văd ce spune doamna notar. Acum doamna notar verifică ce ar mai fi, dar fără să fie pe numele acestei familii.

Nu sunt sigură, dar vă comunic când o să aflu toate aceste lucruri. S-au mirat și avocații și cine se ocupă de caz, au zis că e o speță foarte dificilă”, a mai spus sora lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

Sora regretatului solist crede că Doru Gusman l-ar fi manipulat pe fratele ei să ia anumite decizii, inclusiv legate de avere. Petrică Mîțu Stoian ar fi trecut averea pe numele impresarului.

„Avem martori care spună că ar fi fost forțat să pună toată averea pe numele lui, nu știu, vorbim și noi în necunoștință de cauză.  Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu.

Nu ne-am vizitat de ani de zile, nu ne primea în casă, nu ne accepta, eram eliminați de acolo. Nu aveam noi ce căuta la el acasă.

Dacă noi mergeam la Craiova ne întâlneam la benzinărie sau la o terasă. Nu ne-am certat, dar era eliminată multă lume, cum a fost și Niculina (n.r. Stoican)”, a mai spus Maria Tărchilă.

Petrică Mîțu Stoian nu primea pe nimeni în casa lui

Sora artistului a mai declarat că era în relații bune cu Petrică Mîțu Stoian. Cu toate acestea, cântărețul nu primea pe nimeni în casa lui.

Maria Tărchilă crede că Doru Gusman îi făcea un program fratelui ei și nu îl lăsa mereu să se întâlnească cu familia.

„Nu l-am întrebat de ce nu putem merge acasă, am crezut că nu e el (n.r. impresarul Doru Gușman) de dialog, nu-i plăcea de noi, nu știu ce avea cu noi. Nu voia să fim în preajma lui. Poate credea că-l influențam cu ceva, nu știu.

Ne mai suna uneori să ne întâlnim toți, stabileam, și el nu venea. Ori îi făcea un program și nu putea să vină, nu era lăsat să vină. Ori venea pe ascuns și îl suna.

Auzeam cum țipa la telefon ‘ce cauți tu acolo?’. I-a controlat viața, nu a avut viața lui. El era liber, când era cu ei era mereu stresat. O să aflăm noi și de ce era așa de constrâns de această familie. Nu-l lăsa cu noi, cu nimeni”, a mai adăugat sora interpretului de muzică populară la Prima TV.

ADVERTISEMENT