Life

Sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman continuă lupta pentru avere. Detalii din proces: „Este un profitor”

La mai bine de un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, apropiații continuă lupta pentru avere. Ce acuzații a primit Doru Gușman.
21.05.2023 | 10:39
Sora lui Petrica Mitu Stoian si Doru Gusman continua lupta pentru avere Detalii din proces Este un profitor
Doru Gușman și sora lui Petrică Mîțu Stoian nu termină scandalul pentru avere. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu toate că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în toamna anului 2021, apropiații săi continuă încă scandalul pentru avere. Avocata surorii artistului a făcut acuzații grave la adresa lui Doru Gușman.

Lupta pentru avere continuă între apropiații lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a murit în toamna anului 2021, când a lăsat în urmă o durere imensă, dar și o avere care încă provoacă scandal. În prezent, surorile artistului se judecă cu bunul său prieten și impresarul Doru Gușman.

ADVERTISEMENT

Maria Tărchilă a făcut acuzații dure la adresa acestuia. Sora lui Petrică Mîțu Stoian a afirmat că impresarul i-a înstrăinat acestuia bunurile din casa din Craiova. În urmă cu câteva săptămâni, Doru Gușman a mers la poliție și s-a întâlnit cu avocata Carmen Obârșanu.

Reprezentanta surorii lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit că lupta pentru avere este departe de a fi ajuns la final. Susține că Doru Gușman minte atunci când spune regretatul cântăreț și-a adus toate bunurile la București înainte să moară.

ADVERTISEMENT

„Au fost audiați martorii. A fost audiat domul Gușman. A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile. Purta inelul lui Mîțu la deget când a venit la audieri. I-am spus că sângele este mai aproape decât așa – zisa prietenie.

În condițiile în care a afirmat că Petrică Mîțu Stoian era cam sărac și bunurile de valoare le avea de la nevasta lui Gușman. Lucrul acesta a deranjat foarte mult și familia. Păi cum să facă afirmația aceasta? A susținut că soția lui i-a cumpărat inelul”, a declarat Carmen Obârșanu pentru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

„Este un profitor”

În lupta pentru avere, prietenul lui Petrică Mîțu Stoian susține că are dovezi pentru ceea ce declară, dar avocata surorii cântărețului nu este convinsă că este adevărat. I se par de neconceput declarațiile impresarului.

L-a caracterizat ca fiind un profitor și este mâhnită că artistul „nu și-a găsit prieteni loiali”. Totodată, susține că Doru Gușman i-a jignit întreaga familie regretatului său prieten, inclusiv pe părinții acestuia.

ADVERTISEMENT

„A zis că Petrică Mîțu Stoian, înainte de a murit și-a dat toate bunurile. De unde știa el că o să moară?! Ne-a spus că a plecat cu bunurile la București și le-a dat acolo. Ne-a spus că i-a dat ginerelui său ceasul de aur, că i-a dat copilului de suflet alte bunuri de valoare.

A dispus de toate bunurile cum a vrut, a început să jignească familia domnului Mîțu, inclusiv părinții. Este un lucru care m-a deranjat pentru că eu știam care este realitatea. Susținea că el s-a ocupat de înmormântarea familiei lui, părinților artistului”, a mai spus avocata Mariei Tărchilă în ceea ce privește lupta pentru avere între apropiații lui Petrică Mîțu Stoian.

De altfel, ea a declarat că nu a existat un scandal propriu zis pentru avere cu prietenul lui Petrică Mîțu Stoian. „Banii susține că i-a dat tot Petrică Mîțu Stoian. Mi-a creat senzația că nu este un om onest. Asta este părerea mea.

Un om care se comportă cu memoria unui mort în felul acesta, a fost o chestiune jignitoare. A zis că o să aducă niște înscrisuri. Nu vrea să le dea altor persoane decât mie și nu vrea să le predea așa că încă nu am văzut actele.

Nu a fost un scandal cu el, dar mă gândeam așa cum de nu a avut Petrică Mîțu Stoian o intuiție mai bună să-și găsească prieteni loiali?! I-am spus că este un profitor”, a încheiat Carmen Obârșanu.

ADVERTISEMENT