Sport

Sora lui Prince a fost prostituată. Acum, va moşteni 800$ de milioane

Conform legilor statului Minnesota, averea unei persoane necăsătorite şi fără copii ajunge fie la bunici, fie la părinţi, fie la fraţi. Dacă Prince nu a menţionat altfel în testament,...
24.04.2016 | 00:00
Sora lui Prince a fost prostituata Acum va mosteni 800 de milioane
ADVERTISEMENT

Conform legilor statului Minnesota, averea unei persoane necăsătorite şi fără copii ajunge fie la bunici, fie la părinţi, fie la fraţi. Dacă Prince nu a menţionat altfel în testament, averea sa uriaşă va fi moştenită de sora lui, Tyka Nelson (55 de ani).

Averea lui Prince este estimată la 300 de milioane de dolari iar specialiştii din domeniul muzical se aşteaptă ca această sumă să crească spectaculos după moartea artistului, de pe urma vânzărilor record de discuri. În ultimul său an de viaţă, Prince a semnat un contract confidenţial cu Tidal, oferindu-le acestora dreptul exclusiv de a difuza pe internet melodiile sale. Conform lui Owen Husney, fostul său manager, catalogul muzical al lui Prince valoreaza 500 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Povestea de viaţă a surorii lui Prince este una care stârneşte tristeţe şi lacrimi. Tyka a fost, în tinereţe, dependentă de droguri şi a ajuns să se prostitueze ca să îşi susţină familia. Singură şi cu doi copii, Tyka a ajuns internată într-o clinică de dezintoxicare şi a ieşit „curată” în anul 2003. Ea şi fratele său au redevenit apropiaţi abia în ultimii ani de viaţă ai artistului şi numai după ce Tyka a reuşit să se pună pe picioare. Dependentă de cocaină în adolescenţă, Tyka nu a fost niciodată căsătorită. S-a născut la doi ani după fratele ei mai mare şi, la fel ca Prince, şi-a încercat norocul în lumea muzicii.

Viaţa ei a luat o turnură dramatică iar drumurile celor doi au luat căi diferite. „Mi-am vândut trupul pentru mâncare, bani şi scutece. Dar am ajuns dependentă de droguri şi am ajuns să-mi vând maşina făcută cadou de fratele meu şi televizorul copiilor ca să fac rost de bani pentru cocaină.” Aşa începe povestea tristă a lui Tyka. În 2008, femeia a acordat un interviu pentru publicaţia City Pages. „Am început să fumez iarbă la vârsta de 13 ani. Eram o fată grasă de care nimănui nu îi plăcea. Credeam că nu o să am vreodată un iubit. Îi ascultam pe alţii cum mă făceau grasă, urâtă şi proastă iar eu i-am crezut. Mama nu m-a băgat în seamă niciodată.”

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Tyka şi-a luat inima-n dinţi şi a fugit în Los Angeles. Numai că, atunci, cariera fratelui său era pe cale să explodeze. Văzând succesul fratelui său, Tyka şi-a încercat norocul în lumea muzicală pe cont propriu, în California. Evident, nu a avut noroc, dar a preferat să se ambiţioneze şi să nu apeleze la ajutorul fratelui ei, devenit celebru.

Tyka începuse să compună melodii de la vârsta de 10 ani însă, fiind o fire timidă, nu reuşea să se adune atunci când urca pe scenă. Momentul în care un copil de vârsta ei a luat-o peste picior, în faţa publicului, a fost cel care i-a marcat copilăria. „Pentru multă vreme m-am luptat cu mine însămi, pentru că nu mai îmi doream să trăiesc.”

ADVERTISEMENT

Acum, Tayka aşteaptă să vadă cui i-a lăsat Prince moştenire întreaga sa avere.

Sursă: www.click.ro