Sporturi

Sora lui Shaquille O’Neal a decedat la 40 de ani! Ayesha Harisson-Jex a pierdut lupta cu cancerul

27.10.2019 | 15:26
Sora lui Shaquille ONeal a decedat la 40 de ani Ayesha HarissonJex a pierdut lupta cu cancerul
ADVERTISEMENT

Ayesha Harrison-Jex, sora fostului mare baschetbalist Shaquille O’Neal, a decedat la 40 de ani după ce pierdut lupta cu cancerul. Tragica veste a fost dezvăluită de Ernie Johnson, colegul de emisiune al lui “Big Shaq” la o televiziune din Statele Unite ale Americii.

Ayesha Harrison-Jex a decedat la 40 de ani

Sora lui Shaquille O’Neal, fost mare bachetbalist în NBA la Los Angeles Lakers, a decedat la 40 de ani, după ce în urmă cu trei ani a fost diagnosticată cu cancer. “Big Shaq” este în prezent realizator al unei emisiuni la postul american de televiziune TNT, dar în această săptămâna nu a putut fi prezent în studio, preferând să rămână lângă familie în Orlando, Florida. Tragica veste a fost dată de prezentatorul cu care O’Neal realizează emisiunea despre NBA de la TNT, Ernie Jackson.

ADVERTISEMENT

Shaquille O’Neal mereu spunea că lumea lui se învârte în jurul fratelui său și a celor două surori. Și-a pierdut una dintre surori în această dimineață, la doar 40 de ani. Când el trece printr-o perioadă grea, trecem și noi prin asta alături de el, este unul dintre frații noștri. Pot spune despre el că ne este ca un frate mai mare, pe care l-am descris adesea ca pe cel mai mare copil din lume“, a spus Ernie Jackson.

“Împărțim durerea cu el”

Întreaga echipă ce se ocupă de realizarea emisiunii despre NBA la postul de televiziune american și-au arătat suportul pentru pierderea lui Shaquille O’Neal. În timpul transmisiunii, Kenny Smith a oferit detalii despre relația apropiată pe care o are cu fostul campion din NBA: “Unul dintre cele mai dificile lucruri care vin după ce cunoști și lucrezi atâția ani cu un om este că ajungi să-l cunoști foarte bine atât pe el, cât și pe familia sa. Ajungi să împărtășești totul, atât momentele plăcute, cât și cele mai mari dureri“.

ADVERTISEMENT

Shaquille O’Neal, ajuns acum la 47 de ani, este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria NBA. Cea mai lungă perioadă din carieră a petrecut-o la LA Lakers, cu care a câștigat trei dintre cele patru titluri.

Tags: