News

FOTO DE SENZAŢIE! Sora lui ŢUCUDEAN arată de MILIOANE! Bonus: e IUBITA unui FOTBALIST din Liga 1!

Miriam trăieşte de mai multe luni o poveste de dragoste cu mijlocaşul Concordiei Chiajna, Florin Purece, alături de care a fost în mai multe vacanţe exotice....
04.04.2014 | 00:19

Miriam trăieşte de mai multe luni o poveste de dragoste cu mijlocaşul Concordiei Chiajna, Florin Purece, alături de care a fost în mai multe vacanţe exotice.

George Ţucudean este, în clipa de faţă, unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti din Liga 1. Aflat în prezent la Dinamo, atacantul ar putea schimba echipa la vară şi să ajungă în curtea marii rivale a “cîinilor”, Steaua. Puţină lume ştie, însă, că fanul numărul unu al lui George este chiar sora sa, Miriam. De altfel, tînăra face parte din gaşca de prieteni a lui George, privilegiu care a ajutat-o să înceapă o relaţie cu Florin Purece, fotbalist legitimat la Concordia Chiajna. Cei doi sînt împreună de mai multe luni şi au fost împreună în mai multe vacanţe de vis, din care nu a lipsit, bineînţeles, nici atacantul lui Dinamo.

tucudenii

2.FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-ACS POLI TIMISOARA,LIGA 1 (6.12.2013)

“Ei îi dedic toate golurile”

În vîrstă de 20 de ani, Miriam face parte din lumea modelingului şi a participat la numeroase concursuri de frumuseţe. Pînă să înceapă relaţia cu Purece, sora lui Ţucudean a fost curtată de mai mulţi fotbalişti din Liga 1, însă nici unul nu a reuşit să-i cucerească inima. Atunci cînd îi permite timpul şi nu are prezentări de modă, Miriam asistă la partidele importante pe care fratele ei le joacă şi este considerată drept talismanul norocos al acestuia. “Ei îi dedic toate golurile pe care le înscriu pentru ca ştiu că este mîndră de mine indiferent de rezultat. La fiecare meci stă cu ochii pe televizor pentru a mă urmări, iar cînd are ocazia vine să mă susţină chiar din tribune”, a spus George despre relaţia strînsă pe care o are cu sora sa.

miriam tucudean 2 miriam tucudean

Premiat de bunic cu 200 € la fiecare gol

George şi Miriam provin dintr-o familie bună, iar tatăl lor, Marius Ţucudean, are, conform revistelor de specialitate, o avere de 80 de milioane de euro. Originari din Arad, cei doi fraţi au primit, de-a lungul timpului, cadouri scumpe din partea familiei, însă acest lucru nu i-a împiedicat să-şi propună să răzbească singuri în viaţă. Ambii au în faţă cariere promiţătoare şi îşi doresc să devină cei mai buni în ceea ce fac. De cînd s-a apucat de fotbal, la 8 ani, George l-a avut mereu alături pe bunicul său, Gheorghe Cosma, la rîndul său un împătimit al “sportului rege”. “Eu am o convenţie cu el: dai gol, bunicu’ îţi dă 200 de euro, primeşti galben, tăiem 50, primeşti roşu, tăiem complet”, a dezvăluit bunicul fotbalistului.

Fan al maşinilor de lux şi al vacanţelor exotice

Mare împătimit al bolizilor de lux, George are un “parc auto” de invidiat, din care fac parte un Ferrari 458, de peste 200.000 de euro, un Porsche Panamera, de 130.000 de euro, un Audi R8, în valoare de 150.000 de euro, dar şi un Range Rover de aproximativ 70.000 de euro pe care l-a primit de la bunicul său, la finalul anului trecut, după ce a marcat un gol cu FC Vaslui. Ţucudean mai deţine o motocicletă Harley Davidson VRSCDX Night Rod Special, pe care a plătit mai bine de 20.000 de euro. De asemenea, atît George, cît şi sora sa, sînt înnebuniţi după vancanţele exotice, Republica Dominicană sau Cancun (Mexic) fiind doar cîteva din locurile de vis pe care le-au vizitat împreună.