News

Sora Luizei Melencu, audiată la DIICOT! Telefonul fetei dispărute a fost folosit în urmă cu două zile pe Snapchat și Whatsapp

30.08.2019 | 14:35
Sora Luizei Melencu audiata la DIICOT Telefonul fetei disparute a fost folosit in urma cu doua zile pe Snapchat si Whatsapp

Sora Luizei Melencu a fost audiată la DIICOT! Tânăra a venit însoțită de mama și bunica ei la Poliția din Caracal. Anchetatorii vor să afle noi detalii pe care aceasta le poate oferi despre Luiza, precum și ultimele discuții pe care le-au avut cele două. Vă reamintim că Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Sora Luizei Melencu, audiată la DIICOT!

Dispariţia fetei a fost anchetată de DIICOT care a reunit dosarul cu cel al Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, dispărută pe 24 iulie, care a sunat pe 25 iulie la 112 solicitând ajutor deoarece a fost sechestrată, bătută şi violată. În cele din urmă, la distanță de câteva ore, Alexandra a fost declarată moartă, Gheorghe Dincă un mecanic auto din Caracal fiind cel care a recunoscut că a ucis-o. Acesta le-a spus oamenilor legii că a omorât-o și pe Luiza Melencu.

Curios este că telefonul Luizei a fost din nou folosit în urmă cu două zile. De data aceasta au existat conectări pe Snapchat și Whatsapp. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru. Acum două săptămâni o colegă a fetei de 18 ani a semnalat familiei că a fost semnalată activitate pe contul Luizei de WhatsApp. Mai precis, respectivul număr de telefon a ieșit de pe mai multe grupuri de corespondență.

Sora Luizei Melencu, audiată la DIICOT! Luiza Melencu
Luiza Melencu a dispărut de câteva luni de acasă. Sursa foto – facebook

Telefonul fetei dispărute a fost folosit în urmă cu două zile pe Snapchat și Whatsapp

De remarcat că telefonul Luizei nu a fost găsit încă de anchetatori. Mai mult de atât, colega fetei a încercat să apeleze imediat numărul fetei, dar acesta era închis. Experți susțin că fie telefonul a fost găsit și deschis, iar ulterior numărul scos de pe toate grupurile, fie tehnicienii care lucrează la anchetă au cerut operatorului de telefonie mobilă clonarea cartelei SIM. Mai mulți oameni au atras însă atenția și au mers pe ideea că numerele scoase din uz au ieșit automat din grupuri, după o perioadă.

Bunicul Luizei Melencu spune și el că telefonul nepoatei sale a fost din nou activ. Bărbatul a primit pe telefonul său un mesaj automat de pe numărul Luizei, care îl notifica că poate fi apelat. O astfel de notificare vine după ce cartela este închisă şi apoi reactivată. „Acum pot fi contactat pe telefon (mesajul pe care l-a primit bunicul Luizei, n.r.). O lună de zile a dispărut chestia asta. Azi-noapte, la ora 02.20, a mai apărut un mesaj: „Acum pot fi contactată”. Am dat telefon acolo… Am impresia ca telefonul Luizei este la cineva”, a spus bunicul Luizei Melencu.