News

Sora Luizei Melencu face dezvăluiri incredibile: “M-a sunat Poliţia că de ce îi acuzăm pe ei că nu s-a făcut dreptate

29.07.2019 | 19:07
Sora Luizei Melencu face dezvaluiri incredibile Ma sunat Politia ca de ce ii acuzam pe ei ca nu sa facut dreptate

Ies la iveală noi detalii referitoare la crimele petrecute recent în Caracal, unde două tinere au fost ucise în mod brutal de un fost mecanic auto, în vârstă de 66 de ani. Sora Luizei Melencu, una dintre fetele sechestrate, violate și ulterior omorâte de Gheorghe Dincă a dezvăluit ce reacție au avut autoritățile în momentul în care cazul a intrat în atenția opiniei publice.

Ce au reproșat polițiștii familiei Luizei

Mai concret, sora adolescentei de 19 ani care a căzut victimă sângerosului criminal, susține că în cursul zilei de duminică, 28 iulie, a primit un telefon din partea unui polițist din Coșeveni, acesta reproșându-i declarațiile recente ale familiei sale, conform cărora autoritățile din comună nu au făcut nimic pentru a da de urma Luizei.

M-a sunat Poliţia de la Coşoveni, pe mine, ieri dimineaţă, că de ce îi acuzăm pe ei că nu s-a făcut dreptate. Ce dreptate au făcut ei? Au lăsat două fete să moară? (…) Că de ce a dat mama declaraţii”, a  declarat sora Luizei, considerată prima victimă a criminalului din Caracal.

Tânăra de 19 ani a fost sechestrată, violată și ucisă de criminalul din Caracal. Sursa foto: Facebook
Tânăra de 19 ani a fost sechestrată, violată și ucisă de criminalul din Caracal. Sursa foto: Facebook

Mama Luizei nu a fost informată oficial că fiica sa a murit

Totodată, mama Luizei a dezvăluit că nu a primit până în momentul de față date oficiale despre fiica sa, singurele informații pe care le știe fiind cele prezentate prin intermediul mass-media. Aflată la locuința lui Gheorghe Dincă, femeia susține că nu a primit niciun fel de sprijin din partea oamenilor legii.

Am auzit la televizor, nu ne-a anunțat nimeni, din partea legii nu ne-a spus nimeni nimic. L-am sunat dimineață pe domnul Vasilescu, inclusiv ieri, după ce am aflat urâta veste, dânsul a spus că înainte cu două minute a aflat și el și i-am spus: mulțumim frumos că ne-ați ajutat în legătură cu cazul fiicei mele. «Îmi pare sincer rău», asta mi-a spus”,a declarat Monica Melencu.