News

Sora Luizei Melencu, totul despre telefoanele pe care adolescenta le primea noaptea, înainte de dispariție

31.08.2019 | 18:55
Sora Luizei Melencu totul despre telefoanele pe care adolescenta le primea noaptea inainte de disparitie

Sora Luizei Melencu a acceptat să povestească totul despre telefoanele pe care le primea noaptea, înainte de dispariție. Sora fetei dispărute a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima oară, despre misteriosul caz al surorii sale. Au trecut deja cinci luni de când nu a mai văzut-o nimeni pe Luiza și o lună de la mărturisirea cruntă a lui Gheorghe Dincă, cel care a precizat că a omorât-o pe fată, la fel ca pe Alexandra Măceșanu.

Sora Luizei Melencu, totul despre telefoanele pe care adolescenta le primea noaptea, înainte de dispariție

Tânăra a vorbit despre niște telefoane primite de Luiza, noaptea, de pe telefoane cu număr ascuns. Totul, înainte ca aceasta să fie răpită. „O suna cineva cu număr privat. A răspuns noaptea pe la ora 2.00 sau 3.00, dar nu vorbea nimeni, înainte de dispariţie. Nu vorbea nimeni (…) Aş vrea să ştie că o aşteptăm toţi acasă şi o iubim din tot sufletul. Poate reuşeşte să dea un semn. Îmi doresc din tot sufletul să fie bine”, a spus sora Luizei Melencu, pentru Antena 3.

De asemenea, sora Luizei Melencu a dezvăluit un alt detaliu care ar putea conta enorm în continuarea anchetei. Adolescenta avea un cont fals de Facebook, unul pe care oamenii legi se chinuie acum să-l descopere. Între timp, apar noi informaţii despre cazul Caracal. Astfel, anchetatorii au constatat că sângele găsit pe noptiera lui Gheorghe Dincă îi aparţine Luizei Melencu, una dintre fetele pe care acesta le-a răpit.

Sora Luizei Melencu, totul despre telefoanele pe care le primea noaptea, înainte de dispariție. Luiza Melencu
Luiza Melencu este dispărută de cinci luni de zile. Sursa foto – facebook

Sângele Luizei Melencu în casa lui Gheorghe Dincă

Mai exact, este vorba despre trei pete de sânge care au fost găsite în casa fostului mecanic auto, iar respectivele urme ar fi ale tinerei din Dioști. Lucrul acesta indică faptul că declaraţia lui Gheorghe Dincă a fost adevărată. „Monstrul din Caracal” a spus că Luiza Melencu a fost la el în casă. Cu toate acestea, părinții fetei afirmă că acest lucru nu înseamnă neapărat că Luiza este moartă, ci doar că a fost prezentă, la un moment dat, la domiciliul lui Gheorghe Dincă.

Acum, Gheorghe Dincă urmează să fie dus la detectorul de minciuni, unde i se vor pune o serie de întrebări în legătură cu ancheta care îl vizează. Nu se știe cu exactitate ce anume urmăresc anchetatorii, însă este cert că Dincă i-a mințit în repetate rânduri pe procurori