Life

Sora Margaretei Clipa, deces înfiorător: “Ea a murit de viermi”

Sora Margaretei Clipa a avut un deces înfiorător. Interpreta de muzică populară a povestit acest episod dramatic din viața sa în cadrul unui interviu.
30.08.2022 | 19:31
Sora Margaretei Clipa deces infiorator Ea a murit de viermi
De ce a murit sora Margaretei Clipa. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sora Margaretei Clipa a decedat atunci când era foarte mică. Interpreta de muzică populară a vorbit despre acest subiect sensibil din viața familiei sale.

Sora Margaretei Clipa, deces înfiorător

Margareta Clipa (63 de ani) nu a avut o viață ușoară. În cadrul unui interviu, solista de muzică populară a vorbit despre decesul surorii sale, care s-a stins din viață la doar doi ani și jumătate din cauza limbricilor.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă nu existau medicamente pentru această afecțiune, ci doar leacuri pregătite în casă.

Artista este al șaptelea copil al familiei și spune că a venit pe lume prin voia lui Dumnezeu, deoarece mama sa nu-și mai dorea copii, însă nu a reușit să facă avort.

ADVERTISEMENT

“În copilărie, venise tata aghesmuit și m-am luat de el. Atunci mi-a spus: ții tu la mama, ce știi tu, mama ta nu a vrut să te facă. Eu pentru părinții mei am fost al șaptelea copil.

Sora mea mai mare a murit în brațele mamei la doi ani jumate, Viorica o chema. Pentru mine, Viorica este îngerul meu.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a murit sora mea, mama a spus așa: Doamne, ce prostie aveam să fac! Uite cum a murit Viorica. Ea a murit de viermi, au sufocat-o în brațele mamei.

Pe vremea aia nu erau atâtea medicamente, doar leacuri băbești. Țin minte că zahărul cubic și cu gazul nu lipseau din casa, săptămânal ne dădea zahăr cu gaz că să scăpam de limbrici.”, a povestit Margareta Clipa, potrivit Star Popular.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai povestit că a aflat și de ce mama sa nu și-a mai dorit copii. Femeia era deja însărcinată a șaptea oară și ar fi vrut să facă avort, dar nu a reușit deoarece sarcina era deja destul de avansată, și anume patru luni și jumătate.

Interpreta de muzică populară este convinsă că s-a născut prin voia lui Dumnezeu, chiar dacă mama sa nu-și mai dorea copii.

“Înseamnă că Dumnezeu a dorit lucrul asta și nu întâmplător m-a hărăzit cu glas.”, a mai povestit artista.

Margareta Clipa este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din zona Bucovinei. De-a lungul carierei sale muzicale, artista a lansat mai multe albume și a primit câteva distincții importante.

ADVERTISEMENT