Life

Sora Oanei Roman a luat o decizie surprinzătoare. Ce are de gând să facă după pandemie

05.05.2021 | 18:29
Sora Oanei Roman a luat o decizie surprinzatoare Ce are de gand sa faca dupa pandemie
ADVERTISEMENT

Catinca Roman, sora mai mare a Oanei Roman, a luat o decizie surprinzătoare. Vedeta a dezvăluit ce are de gând să facă după ce se va încheia criza sanitară izbucnită la nivel mondial în urmă cu mai bine de un an. 

Așadar, blondina este hotărâtă să părăsească definitiv România pentru a se muta în altă țară. S-a consultat cu prietenii, a cerut mai multe păreri și a ajuns la concluzia că i-ar fi mult mai bine departe de meleagurile natale din mai multe motive.

ADVERTISEMENT

Sora Oanei Roman este sătulă de problemele cu care se confruntă românii, mai ales prin prisma sistemului sanitar. Acesta este unul dintre motivele pentru care Catinca Roman este gata să-și facă bagajele și să plece departe de țara noastră.

Catinca Roman, hotărâre surpriză. Vedeta a făcut o mărturisire neașteptată

„M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Momentan vedeta nu se grăbește să facă acest pas prea curând, ci abia la finalul pandemiei de coronavirus, asta pentru că îl are pe tatăl ei în grijă. Iosif Zilafy este fost sportiv și antrenor de scrimă, în prezent având câteva probleme de sănătate.

„Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK”, a completat blondina, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

„Tata este bine, deși a trecut și el printr-o perioadă complicată înainte de pandemie, cu probleme de sănătate destul de mari. Pentru moment e foarte în formă. Contează că a fost sportiv de performanță.

Fizic și psihic stă bine, se îngrijește singur. Soția lui, care a decedat acum patru ani, a făcut un Alzheimer fulgerător, s-a chinuit foarte tare cu ea. Am ales să o ducem la azil. Dar ea ne-a spus: dacă pățesc ceva, să mă duceți la sanatoriu!”, a mărturisit Catinca Roman în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Iosif Zilafy și Mioara Roman au fost căsătoriți timp de 12 ani, povestea lor de dragoste începând pe când mama Oanei și a Catincăi avea numai 19 ani. Mioara Roman devenea mamă pentru prima oară la 27 de ani, câțiva ani mai târziu divorțând de primul ei soț.

ADVERTISEMENT