Life

Sora Războinicei Maria susține o Faimoasă! Pe cine o vrea câștigătoare la Survivor România 2021

Maria, Războinica care face senzație la Survivor România 2021, va avea o surpriză uriașă când va afla pe cine susține sora ei, mai ales că este vorba de o Faimoasă.
10.06.2021 | 13:14
Sora Razboinicei Maria sustine o Faimoasa Pe cine o vrea castigatoare la Survivor Romania 2021
Sora Razboinicei Maria a spus pe cine vrea castigator la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Instagram, colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 reușește, uneori, să provoace surprize cât se poate de serioase când vine vorba de susținerea pe care rudele concurenților o acordă echipelor, iar sora Mariei din echipa albastră nu face excepție.

Sora Mariei de la Războinici o susține pe Elena Marin

Sora mai mică a Mariei de la războinicei a făcut, de curând, dezvăluiri ulutoare despre Survivor România 2021, mărturisirile ei luând prin surprindere pe toată lumea, mai ales când vine vorba despre concurenții pe care îi susține în emisiune.

ADVERTISEMENT

Iar dintre favoriții ei, evident exceptând-o pe Maria de la Războinici, sora concurentei a fost cât se poate de explicită: susține o Faimoasă, pe Elena Marin.

”Elena Marin merită să câștige Survivor România din echipa Faimoșilor. Elena mi se pare o persoană sinceră, judecată greșit, mai greșește, dar nu trebuie să fie perfectă și nu trebuie să judecăm așa repede”, a afirmat, categorică sora Mariei de la Războinici.

ADVERTISEMENT
Elena Marin
Elena Marin e cea mai veche concurenta de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

Mai mult, a spus sora Războinicei, Maria i-a surprins și pe cei apropiați ei cu performanțele obținute la Survivor România 2021.

”Am rămas cu toții plăcut surprinși când i-am văzut performanța, trebuie să spun că nu mă așteptam. Însă știam că este foarte determinată când își pune în cap ceva”, a mai spus sora Mariei de la Războinici.

ADVERTISEMENT

Albert, pus la zis pentru comportamentul față de Maria de la Războinici

”Comportamentul lui Albert e foarte greșit și nejustificat, s-a întors foarte repede împotriva Mariei uitând tot ce a făcut ea pentru el, câte jigniri a încasat pentru că a ales să îi țină partea. Albert este un om care nu apreciază ajutorul altei persoane așa cum ar trebui, un om care uită cine i-a fost alături și întoarce povestea cum dorește el, un am nesincer”, spune sora Mariei după ce, săptămâna trecută, între Războinică și Albert a izbucnit un scandal fără precedent la Survivor România 2021.

Mai mult, sora Mariei a explicat și de ce relația dintre Maria și Albert s-a deteriorat, cei doi ajungând să își spună cuvinte grele, iar Razboinicul a și nominalizat-o pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

”S-a întâmplat din cauza vorbelor aruncate în vânt, deloc necesare și mult prea dăunătoare, ba chiar inutile”, explică sora Mariei.

Sărutul lui Albert, motiv de scandal cu Maria

Iar când vine vorba despre momentul în care Albert a sărutat-o pe Maria pe când Războinica dormea, lucrurile par a fi clare pentru sora mai mică a celei mai eficiente concurente de la Survivor România 2021, mai ales că gestul a fost negat.

”Dacă ar fi fost o persoană sinceră, ar fi recunoscut în fața Mariei, însă a negat, demonstrând și justificând părerea mea despre el. Chiar nu încerc să îl bag pe Albert în noroi, însă atitudinea lui adoptată față de Maria mi s-a părut deplasată știind cum s-au înțeles înainte. Măcar din respect față de trecut ar fi putut să își țină vorbele pentru el”, a mai spus sora Războinicei Maria.

Mai mult, explică ea, Albert, până la accidentare, își revenise datorită intervențiilor făcute de Războinica Maria și datorită susținerii pe care i-a acordat-o ea.

”Vă mai amintiți cum Albert, timp de săptămâni întregi, nu a adus puncte, dar de când a venit Maria și a avut cine să îl susțină și-a revenit? Pentru ce? Pentru ca el să spună după că ea a avut nevoie de el ș nu el de ea?”, a mai spus sora Mariei.

Elena Marin, eficiență impresionantă în ultima perioadă

Revenită după accidentare, dar încă suferind din cauza retenției de apă, Elena Marin a reușit, în ultima perioadă, să impresioneze cu eficiența ei, lucru care a dus-o pe podiumul clasamentului Survivor România 2021.

Mai mult, în exclusivitate pentru FANATIK, logodnicul Faimoasei Elena Marin a vorbit despre performanțele concurentei care este de la începuturile Survivor România 2021, singura fată care a reușit acest lucru.

”Primul lucru pe care îl pot spune e că mă uimește. E incredibil, ca femeie, să ai o asemenea evoluție, după mai mult de 5 luni de Survivor, în condițiile în care intri pe traseu cu o greutate suplimentară de vreo de 10 kg din cauza retenției de apă cu care se confruntă Elena de câteva luni. Bineînțeles, această afecțiune este provocată de condițiile extrem de grele din junglă dominicană, dar pe Elena nu o oprește nimic, pentru că este o adevărată luptătoare”, ne-a spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Mai mult, precizează logodnicul Faimoasei, din cauza evoluților pe care le are pe traseu, Elena Marin va fi, probabil, din nou atacată de colegii ei din echipa Faimoșilor.

Elena Marin, 12 puncte din 15 înfruntări

”Săptămâna trecută a fost cea mai bună săptămâna a ei, a adus 12 puncte din 15 intrări și a pus lacăt, pentru a nu știu câtă oară, gurilor rele care o contesta în permanentă. Oricât de înverșunat ai fi împotriva ei, nu mai ai ce să comentezi după asemenea evoluții”, susține logodnicul Faimoasei.

Cu toate acestea, acum, crede el, Elena Marin este în colimatorul colegilor ei, aceștia simțindu-se amenințați de evoluția dansatoarei.

”Totuși, mă aștept că Elena să fie din nou atacată, în curând, pe plan social, pentru că formă ei sportivă îi îngrijorează pe unii concurenți. Dar Elena este un exemplu de determinare, de rezistență, dar și de bunătate, pentru că a rezistat tuturor răutăților fără să le întoarcă. Competiția se apropie, cu pași repezi, de final. Mă bucur enorm că se află într-un moment bun”, a mai spus, pentru FANATIK, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

ADVERTISEMENT