Life

Sora Ronei Hartner a avut parte de un semn divin. Ce a pățit aceasta pe când se afla în vacanță în Franța “Ca din pământ, ca din nimic a apărut”

Sora Ronei Hartner a trecut printr-o experiență bizară, pe când se afla în Franța. Este convinsă că Rona a vrut să-i transmită un semn.
10.07.2024 | 14:54
Sora Ronei Hartner a avut parte de un semn divin Ce a patit aceasta pe cand se afla in vacanta in Franta Ca din pamant ca din nimic a aparut
Sora Ronei Hartner a avut parte de un semn divin. Foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

La aproape opt luni de la înmormântare, Rona Hartner i s-a arătat sorei ei. Rinda Hartner era în vacanță în Franța, când a avut o experiență de-a dreptul ciudată.

Sora Ronei Hartner a avut parte de un semn divin. Ce a pățit aceasta pe când se afla în vacanță în Franța “Ca din pământ, ca din nimic a apărut”

La opt luni de când Rona Hartner a plecat din această lume, sora ei, Rinda Hartner, mărturisește că a primit un semn divin de la regretata artistă.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner s-a stins din viață în noiebrie 2023, la doar 50 de ani. Ea a pierdut lupta cu cancerul, o veste cutremurătoare pentru cei care o cunoșteau și o admirau.

Sora ei, Rinda Hartner, nu poate să treacă peste această pierdere. Ea zice că de când și-a dus sora pe ultimul drum, i s-au întâmplat tot felul de lucruri bizare.

ADVERTISEMENT

Recent, ea a călătorit în Franța și a vizitat locurile pe care le frecventa Rona. În ziua de Paște, o străină i-a sugerat să viziteze Notre Dame du Cap Falcon, povestindu-i că acolo cânta o femeie care a murit cu puțin timp în urmă.

Experiența bizară care a lăsat-o fără cuvinte. Ce a pățit sora Ronei Hartner

Nu i-a venit să creadă când și-a dat seama că străina vorbea, de fapt, despre sora ei, Rona Hartner. Doamna a apărut de nicăieri, ceea ce o face pe Rinda să creadă că sora ei a vrut să îi transmită un mesaj din lumea de dincolo.

ADVERTISEMENT

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau.

Ne-am dus spre stația de autobuz și, ca din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă, mai în vârstă, care ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat brusc să vizităm Notre Dame Du Cap Falcon, unde există și un loc de rugăciune, o capelă, și unde cerul se împreunează cu marea. Acolo e și un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă.

ADVERTISEMENT

Ne-a zis că, acolo, în capelă, cândva, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut. Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele”, a declarat Rinda Hartner, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul