Life

Sora unui cântăreț român, în stare gravă la spital. E în comă indusă, iar medicii sunt rezervaţi

Sora unui cântăreț român se află în stare gravă la spital. E în comă indusă, iar medicii sunt rezervaţi în privința stării sale de sănătate.
05.10.2022 | 07:36
Sora unui cantaret roman in stare grava la spital E in coma indusa iar medicii sunt rezervati
Sora unui cântăreţ român, în stare gravă la spital. Sursa foto: freepik.com/snowing
ADVERTISEMENT

Sora unui cântăreț român se află internată în stare gravă la spital, în comă indusă. Medicii sunt rezervați în privința acesteia, însă artistul nu și-a pierdut speranța că totul va fi bine.

Sora unui cântăreț român, în stare gravă la spital

Un cântăreț de muzică de petrecere trece prin momente grele după ce a aflat că sora lui se află internată la spital, de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Femeia a suferit un accident vascular cerebral și este în comă indusă în Germania, acolo unde locuiește de mai mult timp. Este vorba despre sora cântărețului Puiu Bucătaru, solistul tarafului cu același nume.

Interpretul se roagă pentru sănătatea surorii sale, Liliana Bucătaru, și nu și-a pierdut speranța că aceasta va fi bine, chiar dacă medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a povestit ce s-a întâmplat cu sora lui. Aceasta a fost la medic, acolo unde a aflat că are tensiunea foarte mare. La scurt timp a fost dusă la spital și nu-și mai simțea mâna dreaptă și piciorul drept. Dimineața a trecut printr-o operație.

“Ea a fost acolo la medic, iar când a ajuns a aflat că are tensiunea 20 cu 11 sau 13 și imediat au dus-o la spital pentru că deja nu mai simțea mâna dreaptă și piciorul drept, iar gura i se schimbase.

ADVERTISEMENT

Au dus-o la un spital de acolo, dimineața i-au făcut operația respectivă să-i dea drumul la sângele care îi inundase creierul.”, a declarat Puiu Bucătaru pentru spynews.ro.

După ce a aflat despre starea de sănătatea a surorii sale, Puiu Bucătaru a plecat din România către Dortmund, Germania.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a vorbit cu medicii, care sunt rezervați în privința șanselor ca sora lui să-și revină, însă totul ține de timp. Există posibilitatea ca starea de sănătate a femeii să se îmbunătățească.

“Medicii sunt foarte maleabili, am stat de vorbă cu ei, sunt puțin cam rezervați, dar pe zi ce trece spun că starea se va îmbunătăți. Acum așteptam, ne trebuie răbdare.”, a mai spus solistul.

Puiu Bucătaru
Puiu Bucătaru se roagă pentru sănătatea surorii sale. Sursa foto: Facebook

De ce medicii i-au indus starea de comă

Medicii au decis să-i inducă surorii lui Puiu Bucătaru starea de comă deoarece creierul său a fost inundat de sânge. Artistul s-a întrebat care a fost motivul pentru care sora lui a făcut accident vascular cerebral.

Colegele sale de la muncă i-au spus solistului că Liliana Bucătaru era destul de stresată în ultimele zile. Aceasta ar fi spus de mai mult timp că are dureri de cap și că nu se simte bine.

“Sora mea are 54 de ani. Era puțin și ea cam stresată, singură acolo să lucrezi. Am stat cu colegele ei de vorbă, că ea lucrează acolo la o fabrică de pantofi, iar ele mi-au explicat că a fost cam supărată, dar nu știau de ce.

Ea avea dureri mai mari de cap de multă vreme, însă până la urmă s-a dus să se controleze, au luat-o fetele și s-au dus.”, a mai explicat interpretul de muzică de petrecere pentru sursa citată.

Cântărețul consideră că sora lui a fost foarte norocoasă că totul s-a întâmplat în Germania. Medicii din Dortumund sunt foarte buni și au intervenit rapid pentru ca lucrurile să nu se agraveze.

Totodată, solistul le-a transmis mulțumiri medicilor și personalului spitalului unde este internată sora lui. Puiu Bucătaru a făcut apel la toată lumea să roage pentru sănătatea femeii.

ADVERTISEMENT