News

Sora unuia dintre bărbații morți în accidentul aviatic de la Buzău, mesaj răvășitor: “Mă aştept să ne suni”

16.05.2019 | 11:45
Sora unuia dintre barbatii morti in accidentul aviatic de la Buzau mesaj ravasitor Ma astept sa ne suni

Tragicul accident aviatic petrecut în cursul zilei de miercuri în județul Buzău a șocat o țară întreagă. Printre victimele  acestuia se numără și Liviu Bucățică, nimeni – altul decât fratele Corinei Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România.

Mesajul sfâșietor al Corinei Martin, după moartea fratelui său

Vestea a căzut ca un trăznet pentru familiile și prietenii celor doi bărbați care și-au găsit sfârșitul în cumplitul accident aviatic de la Valea Nehoiului, zonă montană aflată în județul Buzău. Printre persoanele cele mai afectate de această tragedie se numără și Corina Martin. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook, alături de o fotografie a fratelui său.

Ultima lui fotografie….cu numai câteva minute înainte… Am fost binecuvântată să am un frate atât de bun, atât de vesel și de inimos! Nu cred să fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodată, oameni pe care să nu-i fi bucurat și pe care să nu-i fi făcut să zâmbească, vreodată, măcar. De aceea și avea atât de mulți prieteni. Pentru mine și pentru copiii mei, rămăsese scut si suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol”.

Ultima poză a lui Liviu Bucățică, bărbatul care și-a pierdut viața în tragicul accident aviatic. Sursa foto:Facebook
Ultima poză a lui Liviu Bucățică, bărbatul care și-a pierdut viața în tragicul accident aviatic. Sursa foto:Facebook

Sora lui Liviu Bucățică a dezvăluit marele său regret

Totodată, Corina Martin a dezvăluit că este măcinată de un regret imens, pentru că nu a reușit să-i spună fratelui său cât de mult înseamnă pentru ea. Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România a mai trecut printr-o experiență dureroasă, odată cu dispariția tatălui său.

Ai plecat nedrept și mult prea devreme, Liviu! Și, la fel ca și cu Tata… nu am apucat să îți spun, niciodată, că te iubesc. Acesta e păcatul meu. Tu, însă, vreau să știi, acolo sus, pe unde plutești în zbor acum, că am fost mândră și norocoasă și binecuvântată să te am pe tine ca fratele meu. Nu amânați cuvintele, mărturisirile, picăturile de suflet către ai voștri. Nu amânați nimic, nu lăsați nimic. Timpul nu poate fi cumpărat. Timpul nu așteaptă”, a mai scris Corina Martin pe respectiva retea de socializare.