Sport

Foto. Sorana Cârstea: “Ea e jucătoarea cu care nu m-am salutat niciodată”

Sorana Cârstea s-a destăinuit asupra prieteniilor pe care le are în circuitul WTA, dar şi asupra marilor jucătoare care au o atitudine foarte arogantă.
17.12.2017 | 18:16
Foto Sorana Carstea Ea e jucatoarea cu care nu mam salutat niciodata
ADVERTISEMENT

Sorana Cârstea a vorbit la un post de televiziune despre atmosfera existentă între jucătoare în circuitul WTA. Ea a dezvăluit care sunt jucătoarele care nici măcar nu îşi bagă în seamă adversarele, dar şi care sunt cele mai bune prietene pe care şi le-a făcut de când joacă tenis. În opinia jucătoarei noastre, care a reuşit să termine anul în TOP 50, pe locul 37, aceste situaţii sunt frecvente între jucătoare. CLICK GALERIE FOTO

Jucătoarea care i-a lăsat cea mai proastă impresie lui Sorana este rusoaica Maria Şarapova. “De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos… Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea”. Şarapova este jucătoarea care a scos-o din sărite de multe ori şi pe Simona Halep, cu tertipurtile sale.

ADVERTISEMENT

Parteneră la dublu pentru Sorana Cârstea

“Serena s-a mai relaxat. A devenit o prezenţă foarte plăcută în vestiar. Tot timpul este bine dispusă, volubilă, s-a schimbat faţă de acum câţiva ani, când era precum Sharapova”. – spune Cârstea despre fostul număr 1 mondial, care până nu de mult adopta aceeaşi atitudine de superioritate faţă de partenerele de întrecere. O Serena Williams care este posibil să se fi schimbat şi datorită noii posturi, aceea de a fi devenit mamă.

Sorana are şi ea prietene în circuit, una fiind tocmai o jucătoare extrem de controversată ca şi caracter, despre care s-a scris că a avut ieşiri nesportive. “Nu ştiu ce are toată lumea cu Ostapenko, nu înţeleg! Eu mă înţeleg extrem de bine cu ea. Am avut o chimie bună, ne înţelegem bine”, cele două evoluând împreună în câteva meciuri la dublu.

ADVERTISEMENT

În fine, cea mai bună prietenă a Soranei a ieşit din circuit, căsătorindu-se cu fostul internaţional german Bastian Schweinsteiger. Este vorba de sârboaica Ana Ivanovic. “Am devenit prietene în 2009, aveam acelaşi sponsor, am început să facem antrenamente împreună şi uşor-uşor ne-am dat seama că avem acelaşi tip de personalitate, educaţie, familii. Practic am crescut la fel, suntem surori din familii diferite. Venim din Europa de Est, avem acelaşi mod de a gândi, ne-am apropiat foarte mult. Vorbim, dacă nu zilnic, la două-trei zile, îmi dă poze non-stop cum evoluează burtica şi copilul”.