Sorana Cârstea despre Jelena Ostapenko: “I-am spus că este ca un măgar”

Sorana Cârstea participă în această săptămână la turneul de la Linz, unde a depăşit deja primul tur pe belgianca van Uytvank şi va juca joi cu rusoaica Vikhlianţeva. Sorana a susţinut cu...
12.10.2017 | 08:23
Sorana Carstea despre Jelena Ostapenko Iam spus ca este ca un magar

Sorana Cârstea participă în această săptămână la turneul de la Linz, unde a depăşit deja primul tur pe belgianca van Uytvank şi va juca joi cu rusoaica Vikhlianţeva. Sorana a susţinut cu acest prilej şi o conferinţă de presă, vorbind despre surprizele din sportul alb înregistrate în 2017 în special în turneeele de Grand Slam la feminin, dar şi despre relaţia sa cu letona Jelena Ostapenko, partenera ei din proba de dublu.

Din punctul de vedere al jucătoarei noastre 2017 chiar a fost un an foarte interesant, pentru că ieşirea din scenă a campioanei americane Serena Williams a nivelat mult valorile la feminin şi a permis multor jucătoare să etaleze tenisul pe care îl ştiu. ”A fost un an incredibil. Din punctul meu de vedere, nivelul a fost foarte ridicat. Toată lumea din top 100 joacă atât de bine şi, în zilele noastre, este imposibil să ai un meci uşor.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Sorana Cârstea o vede pe ostapenko lider mondial

De când Serena Williams a rămas însărcinată, toată lumea a avut oportunitatea de a-şi arăta tenisul şi să fie mai încrezătoare”, a declarat Sorana Cîrstea, care e de părere că Garbine Muguruza a meritat să ajungă pe primul loc în lume.”Din punctul meu de vedere, Muguruza a avut un an incredibil şi a meritat să fie nr. 1. Ostapenko şi Stephens au avut momente minunate şi au jucat incredibil la Roland Garros şi US Open. A fost un an incredibil şi a adus foarte multe pentru tenisul feminin”.

Sorana a descris-o foarte plastic pe letona Jelena Ostapenko, alături de care a jucat la Beijing la dublu dar şi pe care a întâlnit-o în meci direct în sferturi de finală: ”Jelena este o fată minunată. Nu ne cunoşteam foarte bine până să jucăm împreună în Asia. Este o persoană foarte veselă. Mereu îi spun că e precum un măgar (n.r. – râde). Este o persoană pe care e bine să o ai prin preajmă. Îmi place jocul ei şi am fost impresionată de modul în care a jucat în Asia. Am pierdut în faţa ei la Beijing, chiar dacă am făcut un meci bun. Ea a fost la un nivel incredibil. Cred că şi ea va fi nr. 1”.