Sporturi

Sorana Cârstea s-a accidentat! Ratează Roland Garros-ul?

25.05.2018 | 14:05
Sorana Carstea sa accidentat Rateaza Roland Garrosul

Sorana Cârstea s-a accidentat vineri, în timpul sfertului de finală al turneului de la Nurnberg jucat în compania americancei Alison Riske. Incidentul s-a produs în timpul celui de-al doilea set, într-un moment extrem de favorabil Soranei. Românca se impusese categoric, cu 6-2, în primul act al confruntării şi conducea cu 4-3 în cel secund. Nurnberg este turneul unde şi anul trecut Sorana Cârstea a acces în semifinale.

Sorana a resimţit dureri puternice la coapsă şi a cerut intervenţia staffului medical al turneului. După o pauză de câteva minute, timp în care a primit îngrijiri medicale, Cârstea a revenit pe teren, dar jocul ei s-a schimbat mult în rău, pierzând cel de-al doilea set cu 7-5. Nu a mai rămas pe teren decât un singur game din setul decisiv, adjudecat şi acesta de către Riske şi apoi a anunţat că abandonează, nemaifiind în plenitudinea forţelor fizice.

Sorana Cârstea s-a accidentat! A resimţit dureri la coapsă şi a abandonat după ce a primit îngrijri medicale
Sorana Cârstea s-a accidentat! A resimţit dureri la coapsă

Sorana Cârstea s-a accidentat când avea meciul în mână

Cum Roland Garros bate la uşă, există în mare măsură pericolul ca Sorana Cârstea, numărul 45 WTA, să declare forfait de la Openul francez, pentru că nu se ştie încă gravitatea accidentării. Sorana ar fi trebuit să debuteze la Roland Garros în faţa celei de-a 24-a favorite, australianca Daria Gavrilova.

Simona Halep va începe asaltul pentu câştigarea Grand-Slam-ului la care a fost de două ori finalistă tocmai în compania jucătoarei care a beneficiat acum de retragerea Soranei Cârstea, intrând în semifinale la Nurnberg. Halep este mare favorită în confruntarea cu Alison Riske.