Sport

Sorana Cîrstea – Anna Kalinskaya 5-7, 6-1, 6-0, în turul 3 la Indian Wells 2022. Sorana merge în optimi, probleme medicale pentru adversara ei. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Sorana Cîrstea - Anna Kalinskaya, din turul 3 al puternicului turneu Masters de la Indian Wells. Românca s-a impus în trei seturi, 5-7, 6-1, 6-0.
14.03.2022 | 00:15
Sorana Cirstea  Anna Kalinskaya 57 61 60 in turul 3 la Indian Wells 2022 Sorana merge in optimi probleme medicale pentru adversara ei Video
Sorana Cîrstea, Irina Begu și Gabriela Ruse și-au aflat adversarele de la Miami Open. Foto: WTA Tour.org
ADVERTISEMENT
13-03-2022
22:16

Sorana Cîrstea - Anna Kalinskaya 5-7, 6-1, 6-0, în turul 3 la Indian Wells

Vezi video cu cele mai importante momente

6-0. Sorana merge în turul 4, urmează învingătoarea dintre Halep și Gauff.

5-0. Break Sorana

4-0. Cu probleme medicale, Kalinskaya nu mai poate face nimic.

3-0. Un nou break pentru Sorana.

2-0. Sorana își face serviciul.

1-0. Seria Soranei continuă și în setul doi.


6-1. Set Sorana, avem decisiv.

5-1. Game foarte lung pe serviciul Annei Kalinskaya, pe care Sorana îl câștigă în cele din urmă.

4-1. Sorana își face serviciul.

3-1. Sorana face un nou break, după un game extrem de lung.

2-1. Sorana trece în avantaj în setul doi, după ce și-a făcut serviciul.

1-1. Rebreak reușit de Sorana. 

0-1. Kalinskaya începe cu break setul secund și continuă seria de game-uri câștigate.


5-7. Kalinskaya își face serviciul cu ușurință și închide setul 1.

5-6. Kalinskaya face break și va servi pentru primul set.

5-5. Kalinskaya trimite setul 1 în prelungiri.

5-4. Sorana, și ea fără probleme pe propriul serviciu.

4-4. Game fără probleme pentru Kalinskaya cu serviciul.

4-3. Sorana își face serviciul și trece în avantaj.

3-3. Sorana răspunde cu un rebreak rapid.

2-3. Kalinskaya face primul break al partidei.

2-2. Kalinskaya, un nou game facil pe propriul serviciu.

2-1. Sorana se impune și ea fără prelungiri pe serviciu de această dată.

1-1: Kalinskaya își face serviciul fără prea mari emoții.

1-0: Cîrstea salvează patru mingi de break și câștigă primul game al întâlnirii, unul maraton care a durat 11 minute.

A început meciul.

Meciul Sorana Cîestea – Anna Kalinskaya are loc luni, 14 martie, cu începere aproximativ în jurul orei 00:00, în cadrul turului al treilea al puternicului turneu Masters de 1000 de puncte de la Indian Wells, dotat cu premii de peste opt milioane de dolari.

Unde se joacă meciul Sorana Cîrstea – Anna Kalinskaya

Confruntarea Sorana Cîrstea – Anna Kalinskaya se desfăşoară luni, 14 martie de la ora 00:00, aproximativ, în turul al treilea al Mastersului de 1000 de puncte de la Indian Wells. Spunem aproximativ ora 00:00 pentru că jocul are locul pe terenul 6 şi va începe după ce se va încheia partida de la masculin dintre Hurkacz şi Otte, care, de asemeni, e precedat de meciul feminin Samsonova – Dart.

ADVERTISEMENT

Mastersul din localitatea californiană Indian Wells, situată în zona Palm Beach, la 120 km de Los Angeles, este unul dintre cele mai puternice turnee de acest nivel, situat la acelaşi nivel cu Miami şi Cincinnati şi cu excepţia liderului mondial Ashleigh Barty, care nu participă, reuneşte toate jucătoarele de top.

Cine transmite la TV partida Sorana Cîrstea – Anna Kalinskaya

Partida Sorana Cîrstea – Anna Kalinskaya se joacă luni, 14 martie, în jur de ora 00:00,v pe terenul 6 din cadrul complexului de tenis de la Indian Wells Tennis Garden, în turul 3 al Mastersului feminin şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate numai pe canalul Digi Sport 3. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La Indian Wells continuă să fie o vreme ideală pentru tenis, în jur de 24-25 de grade, dar există un grad mare de umiditate care crează un mare disconfrot sportivelor. Meciul va avea loc la  ora 00:00, ora României, respectiv ora 15:00 la Indian Wells. Anna Kalinskaya, fiind rusoiacă, va concura fără steag în dreptul ei.

Victorie pentru o posibilă confruntare cu Simona Halep în turul 4

Sorana Cîrstea se află pe locul 27 în lumela acest moment, fiind într-o perioadă excelentă a unei cariere cu multe urcuşuri şi coborâşuri, care ar fi putut fi mult mai fructoasă în performanţe. Adversara ei se află pe locul 91 WTA, dar trebuie multă atenţie deoarece a reuşit să o elimine în turul doi pe Alize Cornet.

ADVERTISEMENT

Sorana are o mare motivaţie personală în a câştiga acest meci, pentru că o victorie ar aduce-o în situaţia în care ar fi foarte posibil ca în turul 4 să o aibă în faţă pe nimeni alta decât Simona Halep, cu condiţia ca aceasta să treacă peste americanca Cori Gauff în turul 3. Dacă va ajunge să joace cu Halep atunci va exista şansa de a o depăşi în clasament.

Complexul Indian Wells, coşmarul Soranei

Nu îi va fi uşor Soranei Cîrstea să treacă de Anna Kalinskaya, nu numai pentru că va avea în faţă un adversar dificil ca stil de joc dar şi pentru că românca are un complex al Indian Wells, un adevărat coşmar pentru ea, în sensul în care în zece tentative până acum nu a reuşit să treacă niciodată de turul 3!

ADVERTISEMENT

La această competiţie Anna Kalinskaya a avansat pe tabloul ptincipal în calitate de lucky-looser, pentru că nu reuşise să treacă de stadiul calificărilor. Rusoiaca a învins în cele două tururi două franţuzoaice, pe Harmony Tan, care a abandonat şi pe Alize Cornet. Sorana a intrat direct în turul 2, unde a învins-o pe Ajla Tomljanovic din Australia.

Cote la pariuri la jocul Sorana Cîrstea – Anna Kalinskaya

Pentru casele de pariuri Sorana Cîrstea este favorită să câştige acest meci la o cotă de 1,55, faţă de 2,60 cât a primit Anna Kalinskaya. Care dacă va câştiga un set va avea o cotă mai mare decât victoria Soranei, 1,70 iar cota pesntru total seturi peste 2,5 este de 2,30!

Sorana trebuie să fie atentă la acest meci nu doar prin prisma acelui neplăcut tabuu al turului 3 la Indian Wells dar şi pentru că între cele două există un singur precedent, în 2020, în calificări la Mastersul de la Miami şi nu e unul fericit pentru româncă, aceasta pierzând clar cu 2-0.

ADVERTISEMENT