Sport

Sorana Cîrstea, apariție de senzație înainte de meciul cu Aryna Sabalenka din sferturile Miami Open. Românca face „pereche la dublu” cu Eugenie Bouchard. Video

Sorana Cîrstea a avut o apariție încântătoare înaintea meciului cu Aryna Sabalenka din sferturile Miami Open. Jucătoarea din România face echipă cu Eugenie Bouchard.
29.03.2023 | 16:30
Sorana Cirstea aparitie de senzatie inainte de meciul cu Aryna Sabalenka din sferturile Miami Open Romanca face pereche la dublu cu Eugenie Bouchard Video
Sorana Cîrstea a avut o apariție de senzație înaintea duelului cu Aryna Sabalenka din sferturile Miami Open. Sursă foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a avut o apariție de senzație înaintea meciului cu Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA) din sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami. „Sori” a făcut echipă cu Eugenie Bouchard într-un spot publicitar al celor de la New Balance. Jucătoarea din Canada a fost prezentă în toamna anului trecut la Cluj și a rămas impresionată de România.

Sorana Cîrstea, apariție de senzație înaintea meciului cu Aryna Sabalenka de la Miami Open

Sorana Cîrstea traversează o perioadă de excepție în carieră. Jucătoarea născută la București s-a calificat în sferturile turneului de la Miami, după ce la mijlocul lunii, a atins această fază a competiției și la Indian Wells.

ADVERTISEMENT

Aflată în Statele Unite în această perioadă, Sorana Cîrstea nu a ratat șansa să își treacă în cont o apariție de excepție pentru sponsorul New Balance. Românca în vârstă de 32 de ani a filmat un spot publicitar alături de Eugenie Bouchard, una dintre cele mai frumoase tenismene din circuit.

La fel ca sportiva din Canada, Sorana Cîrstea este recunoscută pentru frumusețea fizică. Astfel, „Sori” și Eugenie Bouchard au făcut echipă în unul dintre cele mai noi materiale publicitare lansate de producătorul de echipament sportiv.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea, încrezătoare înaintea duelului cu Aryna Sabalenka din sferturile Miami Open

Sorana Cîrstea are șansa să își trecă în palmares prima semifinală în cadrul turneului de la Miami. Sportiva din România este la cea mai bună performanță la turneul din Florida după ce s-a calificat în sferturile de finală în urma victoriei cu Marketa Vondrousova, scor 7-6(3), 6-4.

Aryna Sabalenka este în mare în formă în acest start de sezon. Campioană la Australian Open, jucătoarea din Belarus a trecut în sferturi de Krejcikova, scor 6-3, 6-2. Sorana Cîrstea a vorbit despre partida împotriva Arynei Sabalenka și a remarcat progresul bielorusei la serviciu.

ADVERTISEMENT

„Sabalenka o jucătoare foarte agresivă, în forță. Servește bine, vrea să scurteze punctele. Știu că va fi foarte greu. Am câștigat multe meciuri în acest swing american și am încredere. Știu ce pot juca”, a declarat Sorana Cîrstea potrivit ProSport.

Lovitură financiară pentru Sorana Cîrstea dacă se va califica în semifinalele Miami Open

Partida Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka va avea loc miercuri, 29 martie, nu înainte de ora 20:00, ora României. Învingătoarea partidei care se va disputa pe terenul central se va califica în semifinale și își va asigura un cec în valoare de 352.635 de dolari și 390 de puncte în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea rămâne în continuare cu șansa de a o depăși pe Simona Halep în clasament. Condiția ca „Sori” să devină prima rachetă a României este cucerirea titlului. Câștigătoarea meciului Cîrstea/Sabalenka o va înfrunta în semifinală pe învingătoarea partidei Alexandrova/Kvitova.

ADVERTISEMENT