Sport

Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka 6-4, 6-4, în sferturile de finală la Miami Open 2023. Sori, calificare impresionantă în semifinale. Video

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinale la Miami Open, după o victorie magnifică în fața Arynei Sabalenka, scot 6-4, 6-4.
29.03.2023 | 21:25
Sorana Cirstea  Aryna Sabalenka 64 64 in sferturile de finala la Miami Open 2023 Sori calificare impresionanta in semifinale Video
Sorana Cîrstea - Aryna Sabalenka LIVE stream ora 20:00 în sferturile de finală ale turneului Masters Miami Open 2023. Misiune foarte grea pentru Sori. Foto: hepta
ADVERTISEMENT
29-03-2023
17:07

Cîrstea - Sabalenka 6-4, 6-4

Vezi aici cele mai importante momente

6-4, 6-4: Victorie fantastică pentru Sorana Cîrstea în fața Arynei Sabalenka după un meci de o oră și 25 de minute.

6-4, 5-3: Românca mai face un break la momentul potrivit și se află la un singur game de semifinale.

6-4, 3-3: Cîrstea salvează o minge de break și ține aproape de adversara sa în setul 2.

6-4, 2-2: Apare o nouă scădere în jocul româcei și Sabalenka profită pentru a-și lua înapoi break-ul.

6-4, 2-0: Sorana începe în forță și actul secund și reușește să facă break din start.

6-4: Românca își ridică din nou nivelul jocului, face încă un break și își trece în cont primul set.

4-4: Sorana dă primele semne de slăbiciune pe propriul serviciu și Sabalenka profită din plin.

4-2: Cîrstea continuă pe aceeași linie și se apropie de câștigarea setului.

3-1: Românca este în controlul jocului și își menține avantajul.

2-0: Sorana începe extraordinar meciul și break-ul încă din startul jocului.

0-0: A început meciul.

Cele două jucătoare și-au făcut apariția pe teren.

Sorana Cîrstea are un parcurs excelent la Miami Open și o întâlnește pe Aryna Sabalenka în sferturile de de finală.

Meciul Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka are loc miercuri, 29 martie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul sferturilor de finală ale puternicului turneu Masters de la Miami, dotat în circuitul WTA cu premii în valoare de 8,36 milioane dolari. Sorana a ajuns în această fază și la precedentul Masters, la Indian Wells, unde a fost scoasă de liderul mondial, poloneza Iga Swiatek.

Unde se joacă meciul Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka, în sferturile de finală la Miami Open 2023

Confruntarea Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka se desfășoară miercuri, 29 martie, de la ora 20:00, pe principalul teren de la Hard Rock Stadium de la Miami Gardens, în sferturile de finală ale Mastersului de 1000 de puncte. Sorana are în față a doua jucătoare a lumii, după ce în sferturi la Indian Wells dăduse de prima jucătoare a lumii.

ADVERTISEMENT

Evident, este un meci extrem de greu, pentru că Sabalenka este în mare formă, câștigând anul acesta primul ei turneu de Grand Slam la Australian Open. La Indian Wells a jucat finala cu kazaha Elena Rybakina, adică jucătoarea pe care a depășit-o în finala Australian Open. Sabalenka este consideratâ principala favorită la câștigarea titlului la Miami.

Cine transmite la TV Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka

Partida Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka se joacă miercuri, 29 martie, de la ora 20:00, pe terenul central de la Hard Rock Stadium de la Miami Gardens, în sferturile de finală ale Mastersului Miami Open 2023. Ea va fi televizată în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Miami, în Florida, miercuri, 29 martie, la ora 13:00, diferența de fus orar fiind de șapte ore față de București, va fi o vreme care poate pune mari probleme desfășurării meciurilor. Vor fi 28 de grade, dar sunt așteptate reprize de ploaie puternică. Și umiditatea de aproape 90 la sută va fi un adversar foarte periculos pentru respirația jucătotorilor și jucătoarelor.

Cine este Aryna Sabalenka, adversara Soranei Cîrstea în sferturile de finală de la Miami Open 2023

Aryna Sabalenka, locul 2 mondial la acest moment, este o jucătoare din Belarus, născută pe 5 mai 1998 în capitala țării, Minsk. Tatăl ei a fost jucător de hochei, iar tenisul a devenit activitatea ei de succes începând cu anul 2014, când a ajuns la centrul național de pregătire de la Minsk, după ce a văzut din mașină, alături de tatăl ei, terenurile centrului.

ADVERTISEMENT

Sabalenka a câștigat primul ei turneu de Grand Slam la simplu în acest an, la Australian Open, după ce a triumfat de două ori, alături de Elise Mertens, în proba de dublu, la US Open și la Australian Open. La dublu a fost o perioadă, alături de Mertens, lider mondiale. A cerut pace în timpul revoltelor din Belarus și ca sportul să nu aibă nici o imixtiune în politic și s-a declarat alături de poporul ucrainean în războiul cu Rusia.

Cote la pariuri la jocul Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka

Pentru casele de pariuri, Aryna Sabalenka este uriașă favorită, cota la victorie fiind extrem de joasă, 1,15. Sorana, dacă ar reuși să facă meciul vieții, ar avea o cotă fabuloasă în tenis – 5,75. Un singur set izbutit de Cîrstea înseamnă o cotă excelentă – 2,45, iar varianta se joacă trei seturi la fel – 3,00.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată când Sorana o are în față pe Sabalenka, o jucătoare foarte puternică la serviciu. Ea nu a pierdut niciun game pe propriul serviciu în optimi și în sferturi la Miami, are un stil asemănător de joc în raport cu cel al Soranei, cu lovituri în forță când se află în urcare.

ADVERTISEMENT