Sporturi

Sorana Cîrstea, criticată de fani după înfrângerea cu Hercog. Ce i-a enervat pe suporteri

10.04.2019 | 20:06
Sorana Cirstea criticata de fani dupa infrangerea cu Hercog Ce ia enervat pe suporteri

Sorana Cîrstea a oferit o prestație bună împotriva sportivei slovene Polona Hercog, în optimile de finală ale turneului WTA de la Lugano. Românca a servit pentru meci în setul doi, dar s-a văzut în cele din urmă înfrântă după un meci care a durat aproape două ore și jumătate. Hercog s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 (7-0) și 6-4. Cu toate acestea, gestul făcut de Cîrstea imediat după finalul meciului i-a luat prin surprindere pe fanii româncei.

Sorana Cîrstea, gest surprinzător la finalul partidei cu Polona Hercog

Imediat după finalul înfrângerii cu Polona Hercog, Sorana Cîrstea a fost surprinsă în timp ce butona telefonul. Gestul său a fost imediat taxat pe twitter de către fanii româncei care au urmărit partida: „O nebunie… Sorana Cîrstea pierde meciul și imediat după aceea se apucă să scrie pe telefon în timp ce iese de pe teren”, a scris un utilizator pe twitter, în timp ce altul a notat mai virulent: „Nici măcar nu a așteptat să iasă de pe teren ca să se apuce să scrie pe telefon. E mai preocupată de contul ei de instagram decât de tenis… Dezamăgitor”.

Alți internauți au notat prestația bună a Soranei Cîrstea, dar și căderea ei în setul trei: „Am crezut că Sorana Cîrstea are meciul în mână, a jucat un tenis foarte bun, dar ce Dumnezeu s-a întâmplat la sfârșitul setului doi?” Alții au avut preocupări mai puțin legate de tenis: „Sorana Cîrstea, ce colanți purtai astăzi... Foarte frumoși”VEZI GALERIE FOTO

Sorana Cîrstea a făcut furori la Lugano datorită ținutei pe care a ales-o

Sorana Cîrstea revine în top 100 după Lugano

Chiar dacă nu a reușit pătrunderea în optimile de finală ale turneului elvețian, victoria în fața nemțoaicei Barthel îi permite Soranei Cîrstea să se întoarcă printre primele 100 de jucătoare ale lumii. De săptămâna viitoare Sorana va fi pe locul 96 mondial, urcând astfel 7 poziții.

Pentru calificarea în optimile de finală ale turneului de la Lugano, sportiva originară din Târgoviște a primit 30 de puncte WTA și un premiul de 3.400 de dolari.