Sport

Sorana Cîrstea e în culmea fericirii după ce Elon Musk a cumpărat Twitter! Ce mesaj a transmis pe rețeaua de socializare

Numărul 27 în clasamentul WTA, Sorana Cîrstea, a salutat decizia miliardarului Elon Musk de a cumpăra Twitter și sportiva promite că va fi mult mai activă pe platformă.
26.04.2022 | 15:40
Sorana Cirstea e in culmea fericirii dupa ce Elon Musk a cumparat Twitter Ce mesaj a transmis pe reteaua de socializare
Sorana Cîrstea a coborât pe locul 27 în clasamentul WTA. Sursă foto: Getty Images
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a avut parte de o cădere în clasamentul mondial și va avea parte de un traseu infernal la turneul WTA de la Madrid. Însă românca are și o mică bucurie.

Sorana Cîrstea se bucură că Elon Musk a cumpărat Twitter: „Îți mulțumesc că l-ai făcut grozav din nou!”

Sorana Cîrstea promite să fie din ce în ce mai activă pe contul ei oficial de Twitter, după ce Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, a cumpărat gigantul Twitter pentru 44 de miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Miliardarul născut în Africa de Sud și șeful Tesla e gata să aducă o serie de schimbări importante celebrei rețele de socializare.

„Am revenit pe Twitter, full-time! Îți mulțumesc, Elon Musk, pentru că l-ai făcut grozav din nou!”, a scris Sorana Cîrstea.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea are peste 160.000 de urmăritori pe contul de Twitter

Mulți jucători și jucătoare de tenis preferă Twitter-ul ca principală platformă de comunicare, fanii tenisului fiind extrem de conectați, chiar dacă în România este folosit de foarte puțină lume.

Sorana Cîrstea are peste 160.000 de urmăritori pe Twitter: „Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul omenirii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vreau să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi caracteristici, făcând algoritmii open source pentru a crește încrederea, învingând roboții de spam și autentificând toți oamenii”, a fost mesajul lui Elon Mosk care a impresionat-o pe Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea, traseu infernal la turneul de la Madrid

Sorana Cîrstea a căzut pe locul 27 în clasamentul WTA și o va întâlni în primul tur la Madrid pe iberica Nuria Parrizas Diaz (locul 52 mondial).

ADVERTISEMENT

Dacă va reuși să treacă de jucătoarea din Spania, Sorana Cîrstea va avea parte de un adversar și mai dificil: letona Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 10.

Sorana Cîrstea a ratat finala la Istanbul, turneu pe care l-a câștigat anul trecut, motiv pentru care a pierdut puncte considerabile în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT