Sporturi

Sorana Cîrstea, eliminată la Istanbul. Pierde din nou după ce ia primul set cu 6-0. Video

24.04.2018 | 14:37
Sorana Cirstea eliminata la Istanbul Pierde din nou dupa ce ia primul set cu 60 Video

Sorana Cîrstea, eliminată la Istanbul după o partidă cu o desfăşurare total neaşteptată. Românca a fost eliminată de Iulia Putinţeva, scor 6-0, 1-6, 0-6. Este a doua oară în doar câteva zile în care Sorana se află într-o astfel de situaţie, în care câştigă primul set la zero, pentru ca apoi să piardă un alt set la zero şi inclusiv meciul. I s-a întâmplat şi în weekend, la Cluj, în meciul de dublu jucat alături de Mihaela Buzărnescu.

Primul set a fost la discreţia româncei, care s-a impus în doar 27 de minute. Imediat după finalul manşei, Putinţeva şi-a luat o pauză de vestiar de aproximativ cinci minute. A fost suficient pentru a o scoate din ritm pe Sorana, care şi-a pierdut serviciul în startul setului doi, iar apoi a cedat şi un game care a durat peste 20 de minute. Românca nu a mai reuşit să revină în meci şi a mai câştigat un singur game până la finalul partidei.

Sorana Cîrstea, eliminată la Istanbul! Probleme medicale în decisiv

În setul doi, Sorana Cîrstea a fost extrem de nervoasă şi de o decizie a arbitrului de scaun, care a considerat ca bun un serviciu la limită expediat de jucătoarea din Kazahstan. În ciuda protestelor româncei, punctul a mers la Putintseva. Sorana a acuzat şi probleme medicale în setul decisiv, dar intervenţia fizioterapeutului nu a putut să schimbe nimic.

Video cu protestele Soranei Cîrstea