Sorana Cîrstea, declaraţie categorică înainte de Fed Cup: ”Suntem Generaţia de Aur”

Irina Aldea   
in Sporturi
17/04/2018, 16:03
Sorana Cîrstea, declaraţie categorică înainte de Fed Cup: ”Suntem Generaţia de Aur”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Sorana Cîrstea consideră că România are în acest moment valoarea necesară pentru a câştiga Fed Cup. ”Suntem o echipă extrem de puternică. Nici nu ştiu dacă mai există în această săptămână o echipă cu patru jucătoare în primele 40 din lume. Este incredibil ce se întâmplă. Suntem Generaţia de Aur a tenisului românesc”, a afirmat sportiva din România.

“Avem valoarea necesară pentru a câştiga acest trofeu. Mă bucur că jucăm la Cluj, m-a emoţionat şi motivat tot suportul pe care ni l-au oferit spectatorii de acolo ultima dată. Cred că va fi un weekend minunat”, a spus Sorana pentru Telekom.ro.

România – Elveţia, 21-22 aprilie

În tabăra tricoloră, Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu. Gunthard le-a ales pe Timea Bacsinszky, locul 46 WTA, Viktorija Golubic, locul 115 WTA, Jil Teichmann, locul 135 WTA, şi Patty Schnyder, locul 149 WTA.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

 

Închide ×