Sporturi

Sorana Cîrstea își petrece vacanța într-o destinație exotică. Cu cine s-a fotografiat. Foto

05.11.2018 | 11:43
Sorana Cirstea isi petrece vacanta intro destinatie exotica Cu cine sa fotografiat Foto

Pentru Sorana Cîrstea, anul 2018 nu a fost unul tocmai bun, evoluțiile sale fiind șterse, ceea ce a făcut ca sportiva să nu mai fie nici în atenția publicului. Numărul 85 mondial se află în această perioadă în vacanță într-o destinație exotică: a plecat în Dubai, unde s-a fotografiat alături de Jelena Ostapenko.

Tenismena Sorana Cîrstea a înregistrat un regres inexplicabil, care a culminat cu înfrângerea rușinoasă în fața sportivei Jil Teichmann, în runda inaugurală a turneului de la Linz, Austria. Elvețianca de 21 de ani s-a impus surprinzător de ușor în fața Soranei, cu scorul de 6-4, 6-4. Ulterior, sportiva a ratat calificarea pe tabloul principal la Beijing, fiind învinsă de Polona Hercog cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3.

Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko, vacanță într-o destinație exotică

Prestațiile slabe din acest an nu o împiedică pe Sorana Cîrstea să se bucure de viață. După ce multă vreme nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare, Sorana a postat o poză din care reiese că își petrece vacanța în Dubai, acolo unde se află alături de buna ei prietenă Jelena Ostapenko. Cele două au fost surprinse la celebrul hotel Burj Al Arab. Sportivele s-au fotografiat împreună, apoi au postat poza pe rețelele de socializare. Cîrstea și Ostapenko au recunoscut că sunt cele mai bune prietene.

Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko sunt cele mai bune prietene
Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko sunt cele mai bune prietene

“Este o fată minunată, o persoană foarte veselă. Mereu îi spun că este precum un copil. E o persoană pe care e bine să o ai în preajmă”, a spus Sorana Cîrstea despre Jelena Ostapenko la începutul anului.

“Este greu să ai prieteni foarte apropiaţi în tenis, pentru că mâine pot fi adversarele tale. Dar am o prietenă foarte bună în circuit şi am petrecut mult timp de calitate alături de ea. Este vorba despre Sorana Cîrstea, a fost chiar şi la Riga, unde ne-am simţit foarte bine împreună”, este declarația sportivei din Letonia.