ADVERTISEMENT
Sporturi

Sorana Cîrstea joacă azi cu Elena Rybakina în turul 1 la WTA Doha! Adversara româncei a ajuns aseară în Qatar, după finala epuizantă cu Simona Halep de la Dubai

Autor: Andrei Șchiopu | 24.02.2020 | 08:29
Sorana Cîrstea joacă azi cu Elena Rybakina în turul 1 la WTA Doha! Adversara româncei a ajuns aseară în Qatar, după finala epuizantă cu Simona Halep de la Dubai
Sorana Cirstea. Sursă foto: hepta.ro

Sorana Cîrstea va debuta azi, 24 februarie, la turneul de la Doha și va da peste Elena Rybakina, fosta adversară a Simonei Halep din finala de la Dubai. Românca are un avantaj în fața Rybakinei, care este obbosită după două turnee la care a ajuns până în finală, dar și pentru că a sosit în Qatar ieri, 23 februarie, la ora 15:30.

ADVERTISEMENT

Avantajul Soranei Cîrstea în fața Elenei Rybakinei

Sorana Cîrstea se va duela cu Elena Rybakina la turneul de la Doha și are un avantaj în fața jucătoarei din Kazahstan, cel puțin din punctul de vedere al odihnei.

Rybakina a ajuns în Qatar duminică, 23 februarie, la ora 15:30, după o finală epuizantă împotriva Simonei Halep (1-2).

Finala de la Dubai a fost a patra finală pe care Rybakina a jucat-o în acest an, după cea de la Sankt Petersburg, când a fost învinsă de Kiki Bertens (0-2) și cele de la Shenzhen și Hobart (singura finală pe care a câștigat-o).

ADVERTISEMENT

Rybakina recunoaște oboseala acumulată și nu este foarte încrezătoare pentru turneul de la Doha

Elena Rybakina a vorbit despre turneul de la Doha și a mărturisit că este obosită, însă după participarea la competiția din Qatar aceasta va lua o pauză: „Sunt obosită. Va fi dificil la Doha, o să zbor direct și nu voi avea timp de acomodare. După acest turneu îmi voi lua o pauză binemeritată”.

După finala cu Simona Halep, jucătoarea de tenis din Kazahstan a recunoscut că nu și-a închipuit că va ajunge atât de departe la turneul din Dubai, dar a simțit că a fost aproape de o victorie importantă a carierei:

„Am jucat foarte bine. A fost un meci strâns. Sunt un pic suparată pentru că am pierdut din nou în finală. La începutul săptămânii, nu mă așteptam, totuși, să ajung atât de departe”

ADVERTISEMENT

„Așa că a fost o săptămână foarte bună pentru mine”, a încheiat sportiva din Kazahstan.

  • 17 este locul pe care îl ocupă Elena Rybakina în clasamentul WTA
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!