Sport

Sorana Cîrstea, la 32 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesaj special pentru fani: „Mi-am pus dorința”

Sorana Cîrstea a avut un mesaj special, la ceas aniversar. „Mi-am pus dorința”, le-a transmis frumoasa jucătoare de tenis fanilor săi din mediul online.
07.04.2022 | 22:55
Sorana Cîrstea a revenit la antrenamente și pregătește sezonul de zgruă din circuitul WTA. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Frumoasa vârstă de 32 de ani a venit într-un moment cum nu se poate mai bun pentru Sorana Cîrstea. În carieră îi merge de minune, dovadă fiind locul ocupat în clasamentul WTA, iar despre viața sentimentală nici nu trebuie să mai vorbim, pentru că este de notorietate povestea de dragoste pe care aceasta o trăiește alături de fiul lui Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea și-a sărbătorit în stil mare ziua de naștere. Mesaj special pentru fani

Cum parcursul de la Miami Open s-a încheiat brusc, în turul al doilea (n.r. a cedat în fața chinezoaicei Shuai Zhang, scor 1-6, 1-6) și  sezonul de zgură încă nu a început, sportiva noastră a profitat de timpul liber pentru a-și sărbători cum se cuvine ziua de naștere. Stă mărturie fotografia realizată pe un iaht, în însorita Floridă.

ADVERTISEMENT

Și pentru că nenumăratele urări primite în această zi specială nu puteau să treacă neobservate, Sorana a ținut să le mulțumească fanilor printr-un mesaj publicat în mediul online. „Sunt recunoscătoare pentru toate mesajele de ziua mea, vă mulțumesc din inimă!”, a scris jucătoarea originară din Târgoviște, făcând și o mică mărturisire.

Mi-am pus dorința pentru anul acesta”, le-a transmis Sorana Cîrstea prietenilor virtuali, la ceas aniversar. Ar fi de prisos să mai spunem că postarea a fost primită cu mare bucurie de aceștia, mai ales că a venit „la pachet” cu o fotografie pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Sori”, în plină ascensiune. Ce loc ocupă după actualizarea clasamentului

Dacă Simona Halep a coborât pe locul 20, Sorana Cîrstea are motive de bucurie odată cu actualizarea clasamentului WTA. Asta pentru că evoluțiile bune din ultima perioadă i-au permis să urce o treaptă, de pe poziția a 27-a până pe cea de-a 26-a.

O veste mai puțin bună vine, însă, din partea căpitanului-nejucător al echipei de Billie Jean King Cup (nr. fosta Fed Cup) a României, Horia Tecău. În ciuda încercărilor repetate, acestea nu a putut-o convinge pe „Sori” să revină asupra deciziei luate în 2018, când și-a anunțat retragerea de sub tricolor.

ADVERTISEMENT

Sorana a luat o decizie acum câțiva ani, în continuare rămâne setată pe această decizie! Dar las o ușă deschisă acolo. Sorana este o super jucătoare, are experiență, ar fi de mare folos pentru echipă să joace pentru România, iar fetele să se unească și să facem o treabă bună împreună”, a explicat Tecău, conform prosport.ro.

Ce urmează pentru Sorana Cârstea: „Se întoarce să-și apere titlul”

După binemeritata vacanță, Sorana Cîrstea va „zbura” în Turcia, unde o așteaptă o misiune extrem de dificilă. Asta pentru că va trebui să-și apere trofeul cucerit anul trecut la Istanbul, (după o finală câștigată în fața belgiancăi Elise Mertens, scor 6-1, 7-6) în fața unor jucătoare precum Veronika Kudermetova (Rusia), Caroline Garcia (Franța), Marta Kostyuk (Ucraina), Petra Martic (Croația) sau Anastasia Potapova ( Rusia).

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea se întoarce să își apere titlul! Jucătoarea care a cucerit trofeul în 2021 va fi pe teren la TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul”, au anunțat, plini de entuziasm, organizatorii competiției programate în perioada 18-24 aprilie.

ADVERTISEMENT