Sport

Sorana Cîrstea, la ora adevărului: „Să vă povestesc ceva cu Simona Halep”. Prima rachetă a României a vorbit despre prietenia în tenis: „Va face deliciul publicului”

Sorana Cîrstea a povestit o întâmplare cu Simona Halep în momentul în care a fost întrebată despre prietenia în tenis. Episodul a avut loc la Indian Wells 2022.
21.05.2024 | 21:20
Sorana Cirstea la ora adevarului Sa va povestesc ceva cu Simona Halep Prima racheta a Romaniei a vorbit despre prietenia in tenis Va face deliciul publicului
Sorana Cîrstea a povestit o întâmplare cu Simona Halep când a fost întrebată despre prietenia în tenis. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a vorbit în cadrul unui podcast despre un subiect tot mai controversat legat de prieteniile între jucătorii de tenis. Locul 30 WTA și-a amintit de un episod cu Simona Halep care s-a consumat înaintea meciului direct din „optimile” Indian Wells 2022.

Sorana Cîrstea, la ora adevărului. Prima rachetă a României a vorbit despre prietenia în tenis

Sorana Cîrstea a mărturisit categoric că există prietenii între jucătorii de tenis. În cadrul podcastului „Vreau să știu”, al lui Cătălin Oprișan, prima rachetă a României a vorbit despre relația cu Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Sportiva în vârstă de 34 de ani și-a adus aminte de o întâmplare care a avut loc înaintea meciului direct din „optimile” Indian Wells 2022. Simona Halep s-a impus în minimum de seturi, scor 6-1, 6-4.

„Absolut! Sunt prietenii în tenis, chiar în vestiare. De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii.

ADVERTISEMENT

„Să vă povestesc ceva cu Simona Halep. Sigur o să facă deliciul publicului”

Uite, să vă povestesc ceva. Asta sigur o să facă deliciul publicului. Că e cu Simona (n.r- Halep). Am jucat contra ei la Indian Wells, când m-a bătut. Cred că acum trei ani.

Noi am plecat din vestiar, ne-am uitat una la alta și ne-am zis «Baftă, baftă». Că sunt lucruri de bun simț… În ziua respectivă ne-am văzut în vestiar, ne-am salutat «Bună, ce ai făcut? Unde ai fost aseară să mănânci?». A fost o conversație absolut normală.

ADVERTISEMENT

Ne-au chemat prin microfon ca să mergem la teren, ne-am dus la locurile noastre, ne-am urat «Baftă, baftă» și ne-am suit în mașinuța care ne-a dus la teren. Am stat spate în spate.

„Am stat spate în spate și nu am avut nicio interacțiune. În vestiar totul a fost absolut normal”

„Ne-am dus, am jucat, m-a bătut (n.r- 6-1, 6-4), la fileu am felicitat-o. În vestiar totul a fost absolut normal. Iar apoi mi-a povestit antrenorul că s-a făcut mare «tam-tam» pe seama faptului că noi, pe drumul spre teren, am stat spate în spate și nu am avut nicio interacțiune.

ADVERTISEMENT

Dar ne duceam spre teren, ne concentram, toți sportivii fac la fel”, a mărturisit Sorana Cîrstea. Ulterior, sportiva din Târgoviște a mărturisit că ia mereu masa cu Angelique Kerber, fostul lider mondial. De asemenea, „Sori” este prietenă cu croata Donna Vekic.

„Normal, e o competiție între jucătoarele din vestiar, dar e o relație respectuoasă. Ai prietenele tale… Cu Angelique Kerber mereu ies la masă, m-a felicitat Donna Vekic de ziua mea și mereu ies cu ea la o cafea și povestim. Sunt relații frumoase, de prietenie”, au fost cuvintele Soranei Cîrstea.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”