Sport

Sorana Cîrstea, mai curajoasă ca oricând. Sportiva s-a fotografiat lângă o felină uriașă. ”Simba e fan tenis”

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a reușit mereu să-și surprindă fanii prin postările de pe rețelele de socializare. Ultima fotografie întrece orice imaginație. Sportiva s-a fotografiat lângă un leu uriaș.
06.04.2022 | 22:38
Sorana Cirstea mai curajoasa ca oricand Sportiva sa fotografiat langa o felina uriasa Simba e fan tenis
Sorana Cîrstea nu încetează să-și surprindă fanii prin postările de pe rețelele de socializare. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a ales să se relaxeze după ce a părăsit prematur turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami. Jucătoarea de 31 de ani a postat o fotografie extrem de curajoasă pe rețelele de socializare.

Sorana Cîrstea mai excentrică decât de obicei

Sorana Cîrstea a ajut parte de un început de an excelent în circuitul mondial de tenis, iar rezultatele obținute au ajutat-o să urce până pe locul 26 în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

La ultimul turneu la care a participat, Miami Open, a fost, însă, eliminată prematur și surprinzător în chiar runda inaugurală de chinezoaica Shuai Zhang.

Jucătoarea asiatică, numărul 44 în lume, a avut nevoie de doar 55 de minute pentru a-i administra româncei cea mai severă corecție din actualul sezon, scor 6-1, 6-1.

ADVERTISEMENT

Cîrstea nu pare afectată de eșecul de la Miami. A decis să se relaxeze în felul ei, uneori excentric, iar cu ultima postare de pe Facebook a reușit oadată în plus să-și surprindă fanii.

Sorana s-a fotografiat lângă un leu uriaș, iar instantaneul a fost însoțit de mesajul: ”Simba e fan tenis”, și a atașat pe fundalul postării melodia ”The lion sleeps tonight”, din coloana sonoră a filmului ”Regele leu”.

ADVERTISEMENT

Pentru Sori urmează participarea la Mutua Madrid Open

După eliminarea de la Miami Open, pentru Sorana Cîrstea următoarea destinație va fi Mutua Madrid Open, turneu de 1000 de puncte WTA, deținut până de curând de miliardarul român Ion Țiriac.

Competiția din capitala Spaniei este al doilea cel mai important turneu din circuitul mondial, pe zgură, după Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Alături de Cîrstea și Simona Halep, la Madrid și-au confirmat prezența, între altele, și noul lider mondial Iga Swiatek, Emma Răducanu, Karolina Pliskova, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, și Aryna Sabalenka.

Sorana Cîrstea a început această săptămână pe poziția a 26-a în clasamentul mondial, în urcare un loc față de ierarhia dată publicității anterior turneului de la Miami.

ADVERTISEMENT