Sporturi

Sorana Cîrstea, învinsă de Maria Sharapova în turul 2 la US Open 2018! Românca a fost la două puncte de setul 2

31.08.2018 | 07:15
Sorana Cirstea invinsa de Maria Sharapova in turul 2 la US Open 2018 Romanca a fost la doua puncte de setul 2

UPDATE, ora 07:20 / Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 2 la US Open, după 2-6, 5-7 cu Maria Șarapova. Românca i-a dat o replică bună rusoaicei, a servit pentru a trimite meciul în decisiv. Dar a cedat trei game-uri la rând și a fost eliminată. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.


5-7. Sharapova se califică. Va juca în turul 3 cu Jelena Ostapenko.

5-5. Sharapova face break de la 15-30.

5-4. Sorana, break la zero! Servește pentru set!

4-4. Sharapova face break după un game prelungit.

4-2. Sorana revine de la 0-30, salvează o minge de break și își păstrează avantajul în setul doi.

3-1. Sorana rămâne în avantaj.

2-0. Sorana începe perfect setul doi.


2-6. Sorana pierde clar primul set. A avut șansele ei, dar nu a profitat.

1-4. Românca şi-a făcut serviciul, dar nu a pus probleme la retur.

0-3. Sorana a avut mingi de break pe ambele game-uri de serviciu ale rusoaicei, dar a pierdut de fiecare dată.

A început partida dintre Sorana Cîrstea şi Maria Sharapova.


Sorana Cîrstea este singura jucătoare din România care încă se mai află în concurs. Simona Halep a părăsit competiția din primul tur, învinsă de Kaia Kanepi, în vreme ce Mihaela Buzărnescu s-a retras din cauza problemelor medicale. Ana Bogdan și Irina Begu au cedat miercuri, în turul 2. În primul meci al ei la US Open 2018, Sorana a reușit să treacă de americanca Alison Riske. Sorana Cîrstea – Maria Sharapova, învingătoarea va juca în turul 3 cu învingătoarea dintre Jelena Ostapenko şi Taylor Townsend.

Sorana Cîrstea – Maria Sharapova Live Video pe Eurosport TV

Sorana Cîrstea – Maria Sharapova, partidă din turul 2 la US Open 2018, va fi transmisă la TV de Eurosport, televiziune care deține drepturile de transmisie pentru toate cele patru turnee de Grand Slam, atât la feminin, cât și la masculin. Partida se dispută pe arena Arthur Ashe, cea mai mare de la Flushing Meadows, dotată cu acoperiş retractabil. Condițiile meteo nu vor fi o problemă, mai ales că Sorana nu va fi obligată să joace în sesiune de zi, când temperaturile sar de 30 de grade. Meciul va fi transmis de canalul de sport și online, în variantă live stream, pe Eurosport Player.

Sorana Cîrstea - Maria Sharapova LIVE VIDEO Eurosport US Open 2018
Maria Sharapova este o adversară redutabilă şi porneşte ca favorită contra Soranei Cîrstea.

Live Stream Sorana Cîrstea – Maria Sharapova. Un alt mod de a vedea finala Online

În caz că nu reușești să vezi live online Sorana Cîrstea – Maria Sharapova, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este pe FANATIK.RO care oferă cele mai importante faze ale partidei prin intermediul clipurilor oferite de reţelele de socializare. Sorana pare într-o revenire de formă, iar partida cu Maria Şarapova, de pe Arthur Ashe, poate fi un punct important din cariera româncei.

Totul despre Sorana Cîrstea – Maria Sharapova, în turul 2 la US Open

Sorana Cîrstea a mai înfruntat-o o singură dată pe Maria Sharapova, în urmă cu aproape șase ani. A fost o confruntare tot pe hard, la Beijing, în 16-imile competiției din 2012. A fost o victorie la pas pentru jucătoarea din Rusia, scor 6-2, 6-2. De menționat, totuși, că discutăm despre o perioadă în care Sharapova era într-o formă mult mai bună. De la revenirea după suspendarea pentru dopaj, Mașa nu se regăsește. În plus, Sorana a căpătat mai multă experiență și se descurcă de obicei bine cu jucătoarele mai bine cotate.

Sorana Cîrstea – Maria Șarapova, turul 2 US Open 2018, cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri o dau ca mare favorită pe Maria Sharapova a în confruntarea cu Sorana Cîrstea. Cotă 1,27 au oferit bookmakerii pentru o victorie a rusoaicei, în vreme ce un succes al Soranei a primit o cotă de 3,80. Un pariu mai puțin riscant pentru cei care au încredere în româncă ar fi “minimum un set Sorana”, cu o cotă de 2,00. 1,80 este cota pentru o victorie în minimum de seturi pentru Sharapova.