Cele mai citite

Speranţe pentru români! “Avem cea mai bună echipă din istorie”

Sorana Cîrstea a prefaţat meciul România - Canada din Grupa Mondială II din Fed Cup. Românca va juca în prima partidă a confruntării.
Autor: Razvan Nicolae | 09.02.2018 | 15:14
Speranţe pentru români!

Sorana Cîrstea este optimistă înaintea confruntării cu echipa Canadei. Jucătoarea de tenis de 27 de ani a declarat că România poate câştiga competiţia, mai ales că, în opinia ei, lotul este cel mai bun din istorie.

Sigur avem cea mai bună echipă de Fed Cup din istorie, nu-mi aduc aminte să fi avut atâtea jucătoare în prima sută. Aşa cum am spus, puteam să venim cu trei echipe aici, la Cluj. Valoric vorbind, suntem echipa care se poate bate la titlu, un pic ne dezavantajează sistemul. Să aştepţi doi ani. Încercăm acum, apoi în aprilie, la anul sperăm să atacăm titlul, e un vis al nostru, al fetelor, să aducem titlul ăsta acasă, în România”, a declarat Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea joacă primul meci cu Zhao

Irina-Camelia Begu are acelaşi obiectiv, jucătoarea de tenis de 27 de ani declarând, la rândul ei, că România are un lot care se poate bate la trofeul. Sportiva a mai precizat că vrea să ajungă în top 20 până la finalul anului.

E un obiectiv pentru noi, ne dorim acest lucru, dar important e să iei meci cu meci. În Fed Cup, am spus mereu, meciurile sunt diferite faţă de turneele la care participăm noi, de aia e important să ne concentrăm pe fiecare meci, să trecem de grupa aceasta, să ajungem în grupa principală şi, după, sperăm la fazele finale. De patru ani de zile am fost mereu în top 30 , top 40, asta îmi demonstrează că pot. Cel mai bun loc al meu a fost 22 în lume, sper să-mi depăşesc această performanţă, îmi doresc la final de an să intru în top 20″, a declarat Irina-Camelia Begu.

România – Canada se joacă la Cluj în acest weekend. Vineri a avut loc tragerea la sorţi pentru ţintarul celor cinci meciuri din Fed Cup. Sorana Cîrstea – Carol Zhao şi Irina-Camelia Begu – Bianca Andreescu sunt primele două meciuri – VEZI AICI DETALII.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!