Sporturi

Sorana Cîrstea o înţeapă pe Halep: “E greu ca Simona să mai câştige un Grand Slam! Ostapenko, da!”

06.02.2019 | 12:57
Sorana Cirstea o inteapa pe Halep E greu ca Simona sa mai castige un Grand Slam Ostapenko da

Relația dintre Sorana Cîrstea și Simona Halep nu este una tocmai bună, iar jucătoarea din România care ocupă locul 92 în clasamentul WTA nu a ezitat să o înțepe pe sportiva din Constanța prin intermediul mirceamester.ro.

După ce a reușit să câștige primul său Grand Slam, Roland Garros în 2018, Sorana Cîrstea crede că Simona Halep nu o să mai repete performanța aceasta deoarece numărul 3 WTA va întâlni jucătoare care lovesc mingea puternic precum Osaka, Pliskova sau Kvitova.

De ce o înțeapă Sorana Cîrstea pe Simona Halep

“E greu să mai câștige un Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova. Ea are un joc în care așteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potrivește pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine, dar și acolo vin jucătoarele cu serviciu puternic. Per total, Simona este, așa cum am zis, dârză. Iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice joc”, a spus Sorana Cîrstea.

Vorbind însă despre Jelena Ostapenko, Cîrstea a spus: “Jelena cred că va mai câştiga cel puţin un turneu de Grand Slam”.

Sorana Cîrstea și Simona Halep la o conferință de presă

…despre legătura dintre ea și Simona Halep: “Noi ne știm de la 8 ani și ne cunoaștem. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă, ca-n orice job: cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea. Am zis într-un interviu că echipa României nu stă în Simona. Ceea ce am vrut să spun este că echipa României poate să vină cu două echipe de Fed Cup, pentru că avem foarte multe jucătoare și dacă lipsește Simona nu se întâmplă nimic. Toată lumea mi-a sărit în cap pentru asta.”