Sport

Sorana Cîrstea, poză incendiară din sala de fitness! Iubita lui Ion Ion Țiriac și-a pus pe jar fanii. Foto

Sorana Cîrstea a încins internetul la primele ore ale dimineții, după ce a postat o fotografie din sala de fitness, pe contul personal de Instagram.
15.10.2021 | 17:36
Sorana Cirstea poza incendiara din sala de fitness Iubita lui Ion Ion Tiriac sia pus pe jar fanii Foto
Sorana Cîrstea, poză incendiară din sala de fitness! Cum au reacționat fanii. Foto
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea va participa la turneul WTA 250 de la Linz (Austria), care se va desfășura în perioada 6 – 12 noiembrie, spunând pas competițiilor de la Cluj și Moscova.

În prezent, sportiva, în vârstă de 31 de ani, se poziționează pe locul 40 în clasamentul WTA.

Sorana Cîrstea, poză incendiară din sala de fitness

Sportiva româncă vrea să fie în cea mai bună condiție fizică la turneul WTA 250, astfel că trage tare în sala de fitness. La ora 8:00 dimineața, Sorana Cîrstea a postat, pe rețelele sociale, o fotografie incendiară din sala de fitness.

ADVERTISEMENT

Fanii au venit imediat cu mesaje de încurajare, în secțiunea de comentarii, pentru sportiva româncă. Având în vedere ora matinală la care Sorana Cîrstea se antrena în sala de fitness, unul dintre urmăritori i-a scris: „Ești pasăre de noapte”.

Sorana Cîrstea, relație de iubire cu Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea este una dintre cele mai frumoase sportive, motiv pentru care are și foarte mulți admiratori. Din păcate pentru ei, însă, frumoasa jucătoare de tenis nu este disponibilă, deoarece se iubește intens cu Ion Ion Țiriac, fiul fostului mare jucător Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Sorana și Țiriac jr sunt împreună de aproximativ trei ani, iar surse din anturajul celor doi suțin că băiatul miliardarului i-ar fi dăruit deja iubitei sale inelul de logodnă.

Sorana Cîrstea, eliminată de la Indian Wells

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 de la Indian Wells de către ucraineanca Elina Svitolina, scor 3-6, 6-4, 7-6(3).

ADVERTISEMENT

Meciul de duminică a fost unul palpitant, însă, în setul decisiv, Sorana Cîrstea a cedat fizic, acuzând dureri musculare, iar Elina Svitolina s-a impus.

„Tenisul poate fi brutal uneori! O asemenea înfrângere doare mai tare decât multe alte lucruri. Dar viața merge înainte și atunci când te trezești a doua zi durerea pleacă, iar visele se întorc”, a declarat Sorana Cîrstea, la finalul meciului cu Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea și Simona Halep nu se vor mai întâlni la niciun turneu în 2021

Sorana Cîrstea și Simona Halep s-au antrenat împreună la turneul de la Cincinnati, din Statele Unite. Însă, până la finalul acestui an, cele două sportive nu se vor mai întâlni la niciun turneu.

În acest an, Simona Halep va mai juca la turneul WTA 500 Moscova, care va avea loc săptămâna viitoare, și la turneul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj, care se va desfășura în perioada 25 – 31 octombrie.

De cealaltă parte, Sorana Cîrstea va participa la turneul WTA 250 de la Linz (6 – 12 noiembrie).

Sorana Cîrstea și Simona Halep nu s-au mai confruntat într-un meci oficial de peste 11 ani. La acel moment, Cîrstea o învingea pe Halep, scor 6-2, 6-4, în calificările turneului de la Cincinnati 2010.

ADVERTISEMENT