Sporturi

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce a produs surpriza la Australian Open 2020: ”80% din meci am jucat ceea ce trebuia”

20.01.2020 | 10:34
Sorana Cirstea prima reactie dupa ce a produs surpriza la Australian Open 2020 80 din meci am jucat ceea ce trebuia
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a oferit prima reacție după ce a produs surpriza la Australian Open 2020 și a eliminat-o în primul tur pe cehoiaca Barbora Strycova.

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce a produs surpriza la Australian Open 2020: ”Am jucat fix ce trebuie”

”Am jucat bine. Simt că sunt în formă în momentul de față. Am început bine, a greșit, am preluat conducerea de la început. Am jucat fix ce trebuie. În setul doi am făcut un pas în spate și ea a profitat de asta imediat”, a declarat românca.

ADVERTISEMENT

”E o jucătoare cu experiență, cu foarte mult simț. Știam că nu va fi un meci ușor pentru că se va agăța de fiecare fază. Eu cred că 80% din meci am jucat ceea ce trebuia”, a fost prima reacție a Soranei Cîrstea după ce a produs surpriza la Australian Open 2020.

”Important a fost că am fost agresivă și am preluat conducerea”

”Am evoluat o singură dată împotriva ei, la Istanbul, unde am pierdut. Acum am pregătit meciul foarte bine, aveam partida în mâinile mele și depindea foarte mult de mine să joc agresiv”, a continuat Cîrstea.

ADVERTISEMENT

”Trebuia să o pun sub presiune, să stau cât mai în teren. Eu știam că e o jucătoare care vine în față și se apără bine. Important a fost că am fost agresivă și am preluat conducerea”, a mai spus românca.

”Meciul cu Gauff e ca oricare altul”

”Am avut o problemă la piciorul stâng, am preferat să nu risc și am făcut foarte multă recuperare. În momentul de față sunt ok. M-a simțit bine, am jucat fără niciun fel de frică. Eu cred că sunt bine din punct de vedere fizic”, a afirmat Sorana.

ADVERTISEMENT

”Joc cu Corri Gauff, pentru mine e ca orice alt meci. Nu contează că joc pe central sau pe terenul 22. E același lucru. Încerc să am o atitudine bună și să preiau eu conducerea”, a precizat ea.

”Nu mă mai întorc în echipa de Fed Cup”

Sorana Cîrstea își menține decizia de a nu mai juca pentru România în Fed Cup: ”E o decizie venită pe o bază. Am jucat foarte mulți ani pentru România și am dat tot ce am avut mai bun”.

ADVERTISEMENT

”Acum vreau să las locul celor care sunt pregătite să ajute România mai departe. Am fost întrebată, dar am gândit bine când am luat decizia și nu mă mai întorc”, a încheiat Sorana.

Aflată pe locul 74 WTA, Sorana Cîrstea a învins-o pe Barbora Strycova din Cehia, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 32, scor 6-2, 7-6 (5). În turul doi, românca o va întâlni pe americanca de 15 ani Cori Gauff, care a trecut de Venus Williams. Partida se va disputa miercuri, ora de start urmând a fi anunțată de organizatori.

ADVERTISEMENT