Sporturi

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara de la Istanbul! Scandal la ultimul meci direct: “Acum ce mai vrei?” Video

22.04.2018 | 18:00
Sorana Cirstea sia aflat adversara de la Istanbul Scandal la ultimul meci direct Acum ce mai vrei Video

Sorana Cîrstea pleacă în această seară de la Cluj spre București, iar luni dimineață pornește către Turcia, unde va participa la turneul WTA International care începe luni. Favorită numărul cinci, Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din primul tur de la Istanbul. Aceasta este Iulia Putinţeva, din Kazahstan, locul 83 în clasamentul WTA. Este a patra întâlnire directă dintre cele două.

Sorana Cîrstea conduce cu 2-1 și a câștigat ultimele confruntări. În 2017, la Nurnberg, a fost și scandal între cele două jucătoare. În setul decisiv, vizibil epuizată, Putintseva a refuzat să mai joace, motivând că s-a înserat și nu mai vede mingea. După ce arbitra a refuzat să oprească jocul, jucătoarea din Kazahstan a ieșit pur și simplu de pe teren și a spus că este accidentată. I s-a refuzat și time out-ul medical.

Sorana Cîrstea şi Irina Begu, pe tabloul la WTA Istanbul

Iritată de repetatele trageri de timp ale Iuliei, Sorana a țipat spre adversara sa: “Acum ce mai vrei”. În cele din urmă, la 4-4, partida chiar a fost întreruptă și reluată în următoarea zi. Românca a câștigat două game-uri la rând și a obținut calificarea în semifinale la Nurnberg.

Tot la Istanbul, Irina Begu va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări. Elena Gabriela Ruse și Alexandra Dulgheru, cele două jucătoare din România care au evoluat în calificări, au fost ambele învinse în trei seturi. Prima de Dalila Jakupovic, iar cea de-a doua de Bibiane Schoofs.