Galerie foto. Sorana Cîrstea şi-a înnebunit fanii pe Instagram

Eduard Nicolae Popa   
în Galerie foto
30/01/2018, 09:35
Galerie foto. Sorana Cîrstea şi-a înnebunit fanii pe Instagram GALERIE FOTO

Cunoscută pentru ţinutele sale elegante, dar şi pozele provocatoare din vacanţele exotice, Sorana Cîrstea a dat din nou lovitura pe reţelele de socializare. Românca a postat pe Instagram mai multe poze de la dineul oficial al turneului de la Sankt Petersburg.

Îmbrăcată cu un top alb, cu o rochie neagră care mergea foarte bine pe linia corpului şi încălţată cu o pereche de pantofi cu toc vişinii, românca şi-a impresionat din nou fanii de pe reţelele de socializare. VEZI GALERIE FOTO MAI JOS

Sorana Cîrstea, meci greu în primul tur la Sankt Petersburg  

Aflată într-o vizibilă revenire de formă în 2017, an în care s-a întors în primele 50 de jucătoare ale lumii, Sorana va avea parte de un meci destul de dificil în primul tur al turneului de la Sankt Petersburg, dotat cu premii în valoare totală de 733.900 de dolari. Cîrstea va juca în prima rundă în compania Dominikăi Cibulkova, fost număr 4 mondial şi actual nr. 26 WTA. 

Aflată pe locul 36 pe lume în acest moment, Sorana a ajuns doar în turul doi la Australian Open. Ea a trecut în primul tur de Zarina Diyas cu 5-7, 6-4, 6-3 pentru ca apoi să piardă la Lucie Safarova, cap de serie nr. 29, cu scorul de 6-2, 6-4. 

4,395,888 de dolari a câştigat Sorana Cîrstea în întreaga carieră

Închide ×