Sporturi

Galerie foto. Halep e numărul 1, Sorana Cîrstea face senzaţie în Austria!

Tenisul românesc feminin tinde să devină port-drapelul sportului românesc în acest an. Simona Halep a devenit numărul 1 în clasamentul WTA după turneul de la Beijing, iar acum sportivele din...
09.10.2017 | 18:29
Galerie foto Halep e numarul 1 Sorana Cirstea face senzatie in Austria

Tenisul românesc feminin tinde să devină port-drapelul sportului românesc în acest an. Simona Halep a devenit numărul 1 în clasamentul WTA după turneul de la Beijing, iar acum sportivele din România se participă în turneul de la Linz, Austria, dotat cu premii în valoare de 226,750 de dolari. Sorana Cîrstea este cap de serie numărul 5, în timp ce Monica Niculescu este favorit numărul 8.

În Austria, petrecerea jucătoarelor a fost cu Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu în prim plan. Jucătoarele din România au fost sufetul petrecerii, iar Sorana a fost mai mereu alături de austriaca Barbara Schett, fostă jucătoare de tenis şi actualmente jurnalist Eurosport, considerată una dintre cele mai sexy prezenţe din tenis.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cu cine joaca Sorana Cîrstea la Linz

Monica Niculescu joacă în prima rundă împotriva sportivei din Spania Lara Arrbuabarrena, în timp ce Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Alison van Uytvank, din Belgia. Pe tabloul principal s-a calificat şi o altă sportivă din România, Mihaela Buzărnescu. Slovaca Magdalena Rybarikova este cotată cu cele mai mari şanse la câştigarea turneului, în timp ce favorit numărul doi este Barbara Strycova din Cehia.

Sorana Cîrstea are 27 de ani şi este clasată pe locul 37 în acest moment în clasamentul WTA. Are în palmares un titlu WTA, iar cea mai mare performanţă la un turneu de Mare Şlem este un sfert de finală la Roland Garros. în 2009. Monica Niculescu are 7 titluri în circuitul WTA, însă toate câştigate la dublu. Mihaela Buzprnescu are 29 de ani şi se află acum pe locul 109 în WTA.