Sport

Sorana Cîrstea s-a refugiat în munți după înfrângerea cu Simona Halep, deși următorul turneu în care va evolua este în însoritul Miami. Foto

Sorana Cîrstea a rămas să se relaxeze câteva zile în California, în munții din Palm Springs, după înfrângerea în fața Simonei Halep, înainte de turneul WTA de la Miami.
17.03.2022 | 11:43
Sorana Cirstea sa refugiat in munti dupa infrangerea cu Simona Halep desi urmatorul turneu in care va evolua este in insoritul Miami Foto
ADVERTISEMENT

Sorana putea să o depășească în clasamentul WTA pe Simona Halep, însă „tăietoarea de capete” nu a reușit să treacă de compatrioata sa, deși Halep a jucat la Indian Wells cu probleme la gleznă, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Sorana Cîrstea nu s-a grăbit să ajungă la Miami după eliminarea de la Indian Wells și a plecat în munți

Sorana Cîrstea se va reîntâlni cu Simona Halep la turneul de la Miami, așa cum i-a transmis la finalul confruntării directe de la Indian Wells.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, numărul 21 mondial a rămas în California și nu s-a grăbit să zboare pe Coasta de Est spre Miami, care se va desfășura în Florida în perioada 21 martie – 3 aprilie.

Sorana a preferat să se relaxeze și să uite pentru puțin timp de tenis și de înfrângerea cu Simona Halep și a mers în Palm Sprins, într-o stațiune montană, departe de căldura din California sau Miami.

ADVERTISEMENT
Sorana Cîrstea a mers în Palm Springs înainte de turneul de la Miami
Sorana Cîrstea a mers în Palm Springs înainte de turneul de la Miami

„Palm Springs, fără palmieri (n.r. palm = palmier în engleză) și fără primăvară”, a scris Sorana Cîrstea pe contul ei oficial de Instagram.

Sorana Cîrstea, departe de căldura din California și Miami

Jucătoarea din România a făcut o plimbare prin pădure în munții din Palm Springs, unde stratul de zăpadă este unul considerabil, spre deosebire de temperaturile ridicare din California sau Miami

ADVERTISEMENT
Sorana Cîrstea, plimbare prin zăpadă în Palm Springs, departe de căldura din Miami, următorul turneu la care va evolua
Sorana Cîrstea, plimbare prin zăpadă în Palm Springs, departe de căldura din Miami, următorul turneu la care va evolua.

Sorana Cîrstea pare că se bucură de temperaturile mai scăzute și de cele câteva zile libere prilejuite de eliminarea de la Indian Wells.

Sorana Cîrstea, în Palm Springs (California)
Sorana Cîrstea, în Palm Springs (California).

Simona Halep a lăudat-o pe Sorana Cîrstea și a spus că se află la cel mai bun sezon din carieră, în timp ce Sorana i-a transmis că se vor revedea la Miami.

ADVERTISEMENT