Sport

Sorana Cîrstea, apariție de senzație în vacanță! Românca a luat-o pe urmele fetelor din Baywatch. Foto

După un an în care a câștigat al doilea titlu WTA al carfierei, Sorana Cîrstea a ales să-și facă vacanța într-un loc exotic, unde a testat și senzațiile date de o sesiune de schi nautic.
18.11.2021 | 15:38
Sorana Cirstea aparitie de senzatie in vacanta Romanca a luato pe urmele fetelor din Baywatch Foto
ADVERTISEMENT

Sorana-Mihaela Cîrstea a avut un bun, din punct de vedere sportiv. A câștigat al doilea titlu al carierei, la Istanbul, a mai jucat o finală, la Strasbourg, iar în turneele de Mare Șlem a câștigat cel puțin un meci la fiecare dintre cele patru apariții.

„Călătorește și nu spune nimănui!”, transmite Sorana Cîrstea

Ca urmare, sportiva aflată pe locul 38 mondial și-a permis să plece într-o vacanță, în care să se odihnească, să se distreze și să-și încarce bateriile în perspectiva sezonului viitor.

ADVERTISEMENT

Cîrstea, care pe 7 aprilie va împlini 32 de ani, a ales pentru recreere un loc exotic. Ea a încercat și sporturile nautice, iar după sesiunea de sesiuni de schi nautic a pus o fotografie pe contul personal de instagram.

Călătorește și nu spune nimănui! Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui! Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, este textul care însoțește fotografia cu Sorana.

ADVERTISEMENT

Cîrstea nu a făcut public locul în care se află și nici nu a dat vreun detaliu din care admiratorii să-și facă vreo idee cu privire la persoana căreia îi este adresat mesajul. În doar 3 ore, foitografia a adunat aproape 3.000 de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Sorana Cîrstea le-a eliminat la Australian Open pe Patricia Țig și Petra Kvitova

Sorana a început anul la Grampians Trophy, competiție care s-a desfășurat la Melbourne, unde a fost învinsă în sferturi de Ann Li din Statele Unite, cu 6-3, 6-1. La primul turneu de Mare Șlem al anului, ea s-a oprit în turul 3, fiind învinsă de cehoaica Marketa Vondrousova, după ce le eliminase pe Patricia Maria Țig și Petra Kvitova, tot din Cehia.

ADVERTISEMENT

Al doilea trofeu din cariera Soranei Cîrstea a fost cel de la Istanbul

Au urmat eliminări premature la Lyon (primul tur), Dubai și Miami (de fiecare dată turul secund), după care a venit turneul de la Istanbul. Cîrstea și-a adjudecat trofeul, după ce dispus în finală de belgianca Elise Mertens, principala favorită a competiției, cu 6-1, 7-6 (3).

A fost al doilea trofeu al carierei pentru Sorana-Mihaela, precedentul triumf consemnându-se în 2008, la Tashkent (Uzbekistan). Atunci, ea trecea în ultimul act cu 2-6, 6-4, 7-6 de germanca Sabine Lisicki.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a învins-o, la Strarbourg, pe Venus Williams

Anul 2021 a continuat pentru sportiva din România cu eliminarea în primul tur la Madrid și cu finala jucată la Strasbourg.

După ce le-a învins, pe rând, pe americanca Venus Williams (6-1, 2-6, 6-1), chinezoaica Shuai Zhang (6-2, 6-1) a beneficiat de abandonul canadiencei Bianca Vanessa Andreescu și a dispus în penultimul act de poloneza Magda Lisette (3-6, 6-4, 6-2), în finală a dat peste cehoaica Barbora Krejcikova, aceasta impunțându-se cu un dublu 6-3.

La French Open, Cîrstea s-a oprit în optimi, după ce trecuse de Johanna Konta, Martina Trevisan și Daria Kasatkina, iar la Wimbledon le-a învins pe Samantha Murray și Victoria Azarenka, după care a pierdut la Emma Răducanu.

În fine, la US Open, Sorana s-a impus în fața rusoaicei Veronika Kudermetova cu 7-6 (5), 3-6, 6-0, după care a cedat în fața americancei Shelby Rogers cu 7-5, 6-2.

Sorana Cîrstea a renunțat la serviciile preparatorului fizic Teo Cercel

Săptămâna trecută, ea a anunțat că a renunțat la serviciile preparatorului fizic Teo Cercel, la care apelase, oficial, în ianuarie 2020. „După doi ani de colaborare cu Teo Cercel, aș vrea să îi mulțumesc pentru tot efortul depus și să îi urez succes în continuare!

Însă mergând mai departe simt că am nevoie de o altă abordare, cu un preparator fizic internațional. Sunt încântată de noua colaborare și abia aștept sezonul 2022!”, a declarat Sorana Cîrstea, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT