Life

Sorana de la A.S.I.A. își amintește cu haz de începuturi: ”Să îmi auziți vocea de la 18 ani!”

05.10.2020 | 09:09
Sorana de la A.S.I.A. își amintește cu haz de începuturi: ”Să îmi auziți vocea de la 18 ani!”
Sorana de la A.S.I.A. își amintește cu haz de începuturi. 18 ani de la show-ul „Alege A.S.I.A”.Sursa foto: Instragram
ADVERTISEMENT

Sorana de la A.S.I.A și-a amintit că s-au împlinit 18 ani de la celebrul show „Alege A.S.I.A”. Ea a împărtășit fanilor filmulețe realizate în cadrul celebrei emisiuni și s-a amuzat de vocea pe care o avea la vremea respectivă.

Formația s-a născut în 1999 și a cucerit rapid inimile fanilor. Fetele au ajuns să fie supranumite „Spice Girls” de România. În formatul inițial, trupa era compusă din Anca Neacșu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae și Anemona Niculescu, inițialele prenumelor fetelor compunând numele grupului.

ADVERTISEMENT

Anemona s-a retras după doar un an, iar în locul ei a venit Alexandra Potora, care avea să plece în 2002. Acesta este și anul în care A.S.I.A a făcut senzație în televiziune prin modul în care și-au ales noua colegă. A fost primul show de talente de pe plaiuri mioritice, iar miza era un loc în formație. Emisiunea a bătut toate recordurile de audiență la momentul respectiv, scrie vice.ro.

Sorana Mohamad, amintiri din vremurile bune ale trupei

Sorana a postat pe Instragram două filmulețe prin care a reamintit fanilor nebunia creată de show-ul care avea să numească noua componentă A.S.I.A. și al cărui succes a fost răsunător. Finala a strâns în fața televizoarelor peste 2 milioane de oameni.

ADVERTISEMENT

„ALEGE A.S.I.A!!!!Doamne! Ferește! Leșin de râs! Swipe să îmi auziți vocea de la 18 ani! 😂😂😂 Nu cred😂Vă aduceți aminte de primul Talent Reality din România?A fost Alege A.S.I.A. Cine credeți că era Mastermaind-ul întregului proiect? @mona.segall. Un proiect de geniu!” a scris cântăreața pe Instagram, alături de cele două clipuri video.

În urma acelui show de televiziune, care s-a întins din octombrie până în decembrie, a fost aleasă Alina Crișan ca nouă componentă a grupului muzical, a fost o noutate în showbiz-ul românesc și a avut un succes răsunător.

„Noi am fost cele care, împreună cu Pro TV și casa de producție Media Pro Music, am organizat acel concurs spectacol, cu o caravană impresionantă în toate marile orașe ale României, pentru găsirea unei voci care urma să fie parte din formația care m-a consacrat”, a povestit Irina pentru Vice.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a adus pe piața muzicală, la momentul respectiv, și formația Pops. Fetele nu au câștigat un loc în A.S.I.A, dar talentul lor le-a adus șansa să aibă propria formație. Ele au înregistrat un real succes în anii 2002-2003.

Trupa A.S.I.A și momentele de glorie trăite cu mai bine de 20 de ani în urmă le aduc amintiri plăcute fostelor componente. Formația s-a destrămat în 2006, dar fetele sărbătoresc anual, chiar și acum, data la care a luat naștere trupa lor și care coincide cu ziua internațională a femeii, 8 martie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri