Life

Sore, prima reacție după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Răzvan Miheț: ”Nu neg”

Sore a oferit o primă reacție în fața zvonurilor privind o relație cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, sora Deliei.
30.05.2023 | 15:19
Sore prima reactie dupa ce sa zvonit ca ar avea o relatie cu Razvan Mihet Nu neg
Sore, prima reacție după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Răzvan Miheț. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sore vine cu o primă reacție în fața zvonurilor privind o nouă relație. Artista a fost surprinsă în compania lui Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, iar de aici, numeroase informații privind apropierea dintre cei doi au prins contur.

Sore, prima reacție după ce s-a zvonit că se află într-o relație cu Răzvan Miheț

Răzvan Miheț și Oana Matache au fost căsătoriți câțiva ani buni și au împreună doi copii. Nimeni nu se aștepta ca ambii parteneri să divorțeze. Iar cel mai surprinzător a fost faptul că sora Deliei și-a refăcut rapid viața, alături de un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Cei doi locuiesc împreună, iar Gina Matache nu a fost prea încântată. Mai mult de atât, ea a sperat până în ultimul moment că fiica ei nu va divorța. Momentul a venit, astfel că fiecare dintre cei doi parteneri a luat-o pe drumul său.

Pe Oana Matache o vedem activă, alături de Delia, dar și de noul ei iubit, Radu Siffredi. De cealaltă parte, despre Răzvan Miheț, fostul ei soț, nu s-a mai auzit nimic după divorț. Cel puțin nu până de curând.

ADVERTISEMENT

Sore a fost invitată la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Prezent la marele eveniment avea să fie însă și Răzvan Miheț. La rândul ei, Delia, fosta cumnată a acestuia a fost și ea acolo, însă se pare că nu a fost o problemă pentru cei doi.

În mai multe imagini, Sore și Răzvan Miheț păreau că se distrează de minune. Tocmai din acest motiv, au apărut speculații cu privire la o posibilă relație între cei doi. Ea e singură, iar el la fel, așa că nimic nu este imposibil.

ADVERTISEMENT

Artista preferă să fie discretă

Iată că Sore a decis să ofere și o primă reacție în fața acestor zvonuri. Artista a preferat să rămână discretă și i-a lăsat pe toți cei interesați să creadă ceea ce își doresc. Mai mult de atât, ea a lăsat loc și de interpretări.

Sore nu neagă că ar avea o relație cu Răzvan Miheț. Pe de altă parte, nici nu a confirmat acest lucru. Aceasta spune că preferă să nu declare nimic și adaugă că viața ei personală va rămâne așa, departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

”Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă.”, a dezvăluit Sore, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: