Fotbal intern

Deian Sorescu a semnat prelungirea contractului cu Dinamo. Ce salariu va primi în următorii doi ani. Update

28.08.2020 | 13:47
Deian Sorescu a semnat prelungirea contractului cu Dinamo Ce salariu va primi in urmatorii doi ani Update
ADVERTISEMENT

Revenirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică a lui Dinamo accelerează acțiunile noii conduceri spaniole a „câinilor roșii”.

Dacă „Guriță” a găsit doi jucători aduși chiar înaintea lui, mijlocașii Vlad Achim și polonezul Janusz Gol, înțelegerea lui cu Dinamo pentru următorii doi ani l-a convins și pe atacantul Adam Nemec să vină la București pentru a semna un nou contract cu echipa la care a mai jucat între 2916 și 2018.

ADVERTISEMENT

Spaniolii se ocupă și de ceilalți jucători ai lotului, au promis că astăzi se vor achita restanțele salariale pe ultimele două luni și jumătate, mai mult chiar, au început și „revizuirea” contractelor existente. Primul beneficiar: Deian Sorescu.

UPDATE 29 august, ora 13:36 / Deian Sorescu și-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2023 după ce a primit o mărire substanțială a salariului, de la 2.500 de euro la 5.000 de euro lunar. Noul management spaniol al „câinilor” a luat hotărârea să-i dubleze contractul lui Sorescu deoarece este cel mai valoros jucător din lot și singurul care la ora actuală poate fi vândut pe o sumă frumoasă la un club din străinătate.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Deian Sorescu și-a prelungit contractului cu Dinamo până în 2023. Adam Nemec a făcut vizita medicală. Cosmin Contra vrea un jucător spaniol de la Dijon

Deian Sorescu a venit la Dinamo în iulie 2018, de la ASU Poli Timișoara. Jucător de bandă dreapta, cu predilecție ofensiv, s-a impus ca un titular de bază și a jucat 74 de meciuri pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv Rufo Collado a anunțat pe pagina de facebook a clubului că Deian Sorescu a semnat prelungirea contractului cu Dinamo până în 2023. Golgeterul „câinilor” campionatul trecut, cu 11 goluri, Sorescu a marcat și golul lui Dinamo din prima etapă, 1-1 cu Hermannstadt pe „Arena Națională”.

Deian Sorescu, contract până în 2023Clubul Dinamo București a ajuns la un acord cu mijlocașul Deian Sorescu pentru…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Thursday, August 27, 2020

Atacantul slovac Adam Nemec s-a înțeles cu Dinamo, a efectuat în această dimineață vizita medicală și va semna în cursul zilei un contract pentru un sezon, cu un salariu lunar de 12.000 de euro și cu opțiune de prelungire, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Întărirea lotului pentru asaltul la play-off după trei ani de play-out continuă cu ofertarea unui fotbalist spaniol care a mai jucat la Dinamo, în sezonul 2009-2010, fundașul Francisco Molinero, la final de contract cu Sportin Dijon.

„Dinamo Bucureşti, echipa din România pentru care Molinero a jucat în 2010, i-a făcut o ofertă. Clubul are un nou acţionariat format din spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero, care a fost la Granada” – www.cope.es 

„Directorul sportiv e tot spaniol şi îl doresc pe veteranul spaniol. Totuşi, agentul jucătorilor le-a transmis că acesta-şi doreşte să continue la Sporting Gijon” – www.cope.es

„În acest moment, fundaşul spaniol aşteaptă un semn din partea lui Gijon şi un nou contract. Totuşi, totul depinde de salariul care i se va propune” – www.cope.es

Cosmin Contra începe azi munca „pe teren” la Dinamo, antrenament în cantonamentul de la Săftica, și va fi prezent la un prim meci pe banca tehnică luni, la partida cu Chindia Târgoviște din etapa a doua, de la ora 21:00, pe „Arena Națională”.

  • 14 goluri și 5 pase de gol a reușit Deian Sorescu în cele 74 de meciuri jucate pentru Dinamo
  • 800.000 de euro este cota lui DEian Sorescu pe transfermarkt.com, maximul atins fiind 900.000 în martie 2020
  • 2.500 de euro era salariul lui Sorescu la Dinamo, conform unor afirmații ale lui Ionel Dănciulescu
  • 12.000 de euro va fi salariul lunar al lui Adam Nemec la Dinamo
  • 21 de meciuri a jucat Francisco Molinero la Dinamo în campionatul 2019-2010
ADVERTISEMENT