Life

Sorin Bontea a spart bomba de aur în ediția de duminică Chefi la cuțite. Amuletele surpriză descoperite. Video

În ediția de duminică Chefi la cuțite, Sorin Bontea a spart bomba de aur și a descoperit două amulete surpriză.
30.05.2021 | 22:17
Sorin Bontea a spart bomba de aur in editia de duminica Chefi la cutite Amuletele surpriza descoperite Video
Sorin Bontea a spart bomba de aur în ediția de duminică Chefi la cuțite. Amuletele surpriză descoperite. Video. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Debut spectaculos în ediția de duminică, 30 mai, a emisiunii Chefi la cuțite. După ce la ediția precedantă Sorin Bontea a avut parte de o lovitură de zile mari, pierzându-l pe Paul Vasile, cuțitul său de aur, Chef-ul ales să descopere ce bonus îi aduce amuleta bombă.

Membrii echipei verzi l-au convins pe bucătar să spargă uimitoarea bombă de aur, pe care toată lumea a așteptat-o cu sufletul la gură. Fără să stea prea mult pe gânduri, Sorin Bontea a luat în mână o bâtă și a spart renumita bombă.

ADVERTISEMENT

Chef Sorin Bontea a spart bomba de aur. Ce amulete a descoperit înăuntru

Sorin Bontea nu a regretat deloc gestul făcut duminică seara. Efortul de a sparge bila neagră i-a fost răsplătit cu două amulete extrem de puternice.

”Bomba asta face toți banii, nene. Pot să iau un concurent dintr-o altă echipă și să-l schimb cu unul din altă echipă. Am o amuletă cu care pot să iau un concurent care a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Acum, dacă stau să mă gândesc mai bine, nu mai am patru, ci am cinci”, a dezvăluit Sorin Bontea, extrem de încântat, scrie Spy News.

Cu ajutorul noilor amulete, chef Sorin Bontea poate să ia un concurent din altă echipă și să-l schimbe cu un concurent din echipa sa și să ia un concurent care pleacă din altă echipă.

ADVERTISEMENT

Planul lui Sorin Bontea după spargerea amuletei bombă, pus în aplicare rapid

Bontea nu a ezitat nicio clipă după ce a văzut amuletele norocoase. Imediat, acesta l-a dat la schimb pe Dorin Voiasciuc, iar Florin Revesz a fost bine-primit în echipa verde.

În plus, Sorin Bontea i-a scos din probă pe concurenții echipei albastre, Ștefan Borleanu și Cătălin Amarandei, pentru o jumătate de oră, respectiv o oră. Echipa lui Florin Dumitrescu a fost nevoită să se descurce cu doar trei concurenți.

ADVERTISEMENT

În sezonul 9 al emisiunii ”Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Având ca ”arme” secrete amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie.

ADVERTISEMENT