Life

Sorin Bontea, apariție hazlie la Chefi la cuțite. ”Cică rozul îmi poartă noroc”

26.11.2020 | 20:34
Sorin Bontea aparitie hazlie la Chefi la cutite Cica rozul imi poarta noroc
ADVERTISEMENT

Chef Sorin Bontea este foarte amuzant și carismatic, dovadă fiind postările lui de pe rețelele de socializare și aparițiile televizate. Recent, acesta s-a întâlnit cu iubita lui Speak și și-a amuzat fanii din mediul online cu o fotografie inedită.

Sorin Bontea a câștigat foarte mulți fani după participat la competiția televizată ,,Asia Express”, pe care a și câștigat-o, alături de partenerul său, Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii, Sorin Bontea și-a făcut foarte mulți prieteni și cu mulți păstrează legătura și în prezent. Acesta a postat recent o fotografie alături de Cristina Ștefania, logodnica lui Speak.

Sorin Bontea, apariție hazlie. Cum a fost surprins alături de iubita lui Speak

Sorin Bontea este unul dintre cei mai amuzanți chefi din România. Pe lângă talentul său incontestabil în ceea ce privește artele culinare, renumitul bucătar are simțul umorului foarte bine dezvoltat.

ADVERTISEMENT

Recent, juratul show-ului culinar ,,Chefi la cuțite” a stârnit amuzamentul fanilor săi de pe rețelele de socializare, în stilul lui caracteristic, obișnuind să îi destindă pe internauți cu câte o glumă. Sorin Bontea a postat o fotografie cu Cristina Ștefania, fosta lui colegă din emisiunea ,,Asia Express”, alături de un mesaj comic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official)

,,Mi-a dat soția șosete roz azi, că cică rozul îmi poartă noroc? M-am asortat și cu @cristinaa.stefaniaa ?”, a scris îndrăgitul chef în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la începutul sezonului 8 al emisiunii ,,Chefi la cuțite”, Speak și Ștefania au venit în cadrul show-ului difuzat pe Antena 1, pentru a-i face o surpriză fostului lor coleg, iar Sorin Bontea a avut o reacție foarte comică, așa cum era de așteptat.

,,Ce e cu voi aici?! Nu v-am zis eu, mă, că vă gătesc eu la nuntă? Nu v-am zis eu să stați liniștiți? De ce vă apucați, mă, la alte chestii la care nu vă pricepeți?!”, a spus Sorin Bontea, surprins de vizita celor doi.

ADVERTISEMENT