Life

Sorin Bontea, despre pasiunea lui ascunsă. E uimitor ce face în timpul liber colegul de emisiune al Ginei Pistol

14.03.2021 | 22:50
Sorin Bontea despre pasiunea lui ascunsa E uimitor ce face in timpul liber colegul de emisiune al Ginei Pistol
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite a vorbit despre cea mai mare pasiune a lui. Cunoscutul bucătar de la Antena 1 le-a oferit noi detalii celor care îl apreciază și mulți au fost uimiți de o asemenea alegere.

Îndrăgitul bucătar și coleg de emisiune cu Gina Pistol, acesta are și un număr impresionant de persoane care îl urmăresc în mediul online. Motiv pentru care mulți dintre români ar putea rămâne uimiți de modul în care alege juratul din show-ul de gătit să își petreacă momentele ce nu sunt în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Deși cea mai mare dragoste a lui Sorin Bontea rămâne arta gastronomică, renumitul bărbat de televiziune le-a făcut adesea tuturor o mare surpriză, datorită preocupărilor sale ceva mai neobișnuite.

Cea mai mare pasiune a lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite a reușit și marea performanță de-a deveni marele câștigător din sezonul 3, de la Asia Express. Acesta a făcut echipă, în edițiile transmise cu un an în urmă, cu Răzvan Fodor, iar cei doi au revenit în România cu premiul cel mare de 30.000 de euro, pe care l-au împărțit.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit că atunci când nu se află în platoul de filmare, alături de colegii și prietenii săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, preferă să își ocupe timpul rămas liber cu o pasiune inedită, dar ceva mai puțin știută. Mai exact, este vorba despre cântatul la chitară.

Această preocupare muzicală a fost dezvăluită chiar de renumitul bucătar, când la un moment dat a transmis un astfel de moment inedit și live, prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT
Sorin Bontea, despre pasiunea lui ascunsă. E uimitor ce face în timpul liber colegul de emisiune al Ginei Pistol
Sorin Bontea preferă cântatul la chitară, dar și grădinăritul (sursă foto: Instagram)

Totodată, juratul de la Chefi la Cuțite a mai dezvăluit că de când petrece ceva mai multe momente acasă, alături de familie, și-a descoperit și o altă mare iubire, fiind vorba despre grădinărit. Adesea acesta face publice tot soiul de poze și filmulețe când se află în toiul schimbărilor din curtea casei sale.

Juratul de la Antena 1 le-a arătat și în această primăvară câteva imagini inedite fanilor lui de pe Instagram, având alături și câteva unelte de mare nădejde, pe care le-a pus în practică, printre care și o roabă. În plus, acesta a mai susținut pe rețelele sociale că urma în acele momente să planteze câțiva copaci, alături de câteva răsaduri de flori.

ADVERTISEMENT

“Până începe emisiunea, plantez ceva prin curte: un măr, un smochin, trandafiri și zmeură! Ne vedem la 20:00!”, a fost postarea inedită formulată de Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT