ADVERTISEMENT
Life

Sorin Bontea, detalii despre primul loc de muncă. Ce salariu avea juratul de la Chefi la cuțite

Autor: Alexa Serdan | 22.04.2021 | 16:21
Sorin Bontea, detalii despre primul loc de muncă. Ce salariu avea juratul de la Chefi la cuțite
Sorin Bontea, detalii despre primul loc de muncă. Ce salariu avea juratul de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com

Sorin Bontea a oferit detalii importante despre primul său loc de muncă. Celebrul jurat de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit ce salariu avea înainte de căderea comunismului, dar și care era, de fapt, rolul său în bucătărie. 

ADVERTISEMENT

Câștigătorul show-ului „Asia Express” a lucrat în perioada lui Nicolae Ceaușescu la o alimentară unde a stat înainte și după armată. Vedeta a lucrat mai întâi ca ajutor de bucătar în locul respectiv, iar apoi a ajuns bucătar, însă lucrurile erau cam aceleași.

În ceea ce privește salariul pe care l-a încasat cheful de la Antena 1 la vremea respectivă, acesta nu era foarte mare. Sorin Bontea a precizat într-un interviu că la un moment i-a crescut venitul, însă nu foarte mult, numai până la suma de 2.150 de lei.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, mărturie despre salariul de bucătar. Câți bani a primit prima oară

„Am ieșit din armată, ce țară liberă? Mentalitatea era la fel, s-a schimbat după ani 2000. Am încercat atunci să fug și eu în Germania.

Fratele meu a fugit, dar pe noi ne-au prins pe la unguri și ne-au dat înapoi… S-a întâmplat în 1991, după ce am terminat armata.

ADVERTISEMENT

Eu am trecut prin multe, eram puști, eram copil pe atunci. Am lucrat prin Piața Amzei la Gospodina și un bar, după 1990. Era genul ăla de alimentară unde te duceai și luai semipreparate. 

Eu lucram acolo ca bucătar. Eram tot ajutor de fapt… Am lucrat trei ani, apoi m-au trimis în armată și m-am întors și tot așa era… 

ADVERTISEMENT

Cred că ajunsesem bucătar, de la 1.500 de lei aveam vreo 2.150. Pe acolo era salariul. (…) Și ne trimiteau să muncim chiar și în noaptea de Revelion, undeva pe la Romexpo se făcea Revelionul Tineretului.

Asta era înainte de armată, pe vremea lui Ceaușescu. Eram puști și noi am fugit de acolo, am mers la Revelion”, a povestit Sorin Bontea în podcast-ul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!