Life

Sorin Bontea, energic și plin de viață la 51 de ani. Ce reușește să facă juratul de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea este un tip vesel, energic și mereu pus pe glume, așa că nu este de mirare că se bucură de o condiție fizică excelentă la vârsta sa.
06.08.2021 | 21:49
Sorin Bontea energic si plin de viata la 51 de ani Ce reuseste sa faca juratul de la Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii culinare „Chefi la cuțite” le-a arătat tuturor ce reușește să facă la 51 de ani, în condițiile în care foarte puțină lume știe că în copilărie a făcut înot, box și haltere.

Vedeta de la Antena 1 iubește sportul, deși nu a făcut de performanță și acum nu mai are la fel de mult timp liber ca înainte. Chiar și așa Sorin Bontea reușește să fie campion la sărituri în apă.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, campion la sărituri în apă. Juratul de la Chefi la cuțite și-a impresionat fanii

Bucătarul ține foarte mult la acest aspect al vieții sale, dovadă că este în continuare energic și plin de viață. Cheful a demonstrat că se pricepe de minune să sară în piscină cu spatele, făcând o rotație completă în aer.

„Hai ca încă merge treaba”, a scris Sorin Bontea, pe Instagram, vedeta făcând referire la faptul că încă are o condiție fizică de invidiat.

ADVERTISEMENT

„Chef, ești campion la toate!”, „Ce bine se ține chef”, „De apreciat” sau „Mereu tânăr și în formă”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de urmăritorii lui Sorin Bontea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official)

Videoclipul juratului de la „Chefi la cuțite” a adunat nu numai numeroase comentarii, ci și peste 37.100 de aprecieri, semn că fanilor le-a plăcut din plin momentul, mesajul lui Mihai Bobonete atrăgând atenția.

ADVERTISEMENT

„Bine de tot… la 60 de ani să fii așa ninja. Florin Dumitrescu ce mănâncă el și tu nu!? Că tu dacă te legi la șireturi, când revii în normal zici că ai ridicat haltere!”, a scris actorul din serialul „Las Fierbinți”.

Sorin Bontea a descoperit înotul în copilărie. Avea 8 ani

„Îmi amintesc că aveam vreo 10, 12 ani și mergeam la antrenamente la box. E un sport minunat, foarte bun pentru rezistență, pentru strategie, dacă vreți.

ADVERTISEMENT

Apoi, am făcut și haltere, la același club, pe vremea aceea se numea 23 August, și țin minte că în aceeași sală se antrena și Nicu Vlad, care încă nu ajunsese campion.

Iar de înotat am învățat mergând la sărituri în apă. De sportul ăsta m-am apucat devreme, pe la 8 ani și mi-a plăcut cred cel mai mult.

Uneori mai merg și acum la sărituri, mult mai rar, ce-i drept, și nici nu îmi mai reușește ca pe vremuri”, a declarat Sorin Bontea la un moment dat, notează libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT