Life

Sorin Bontea, imagine de colecție. Cum arăta juratul de la Chefi la cuțite în tinerețe

10.02.2021 | 12:00
Sorin Bontea imagine de colectie Cum arata juratul de la Chefi la cutite in tinerete
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea (50 de ani) a împărtășit cu fanii din mediul online o imagine de colecție. Juratul show-ului culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1 le-a arătat tuturor cum arăta în urmă cu ani buni, în tinerețe. 

Bucătarul a publicat pe pagina sa de Instagram o poză din perioada în care lucra pe vase de croazieră. Se întâmpla după 1990 când a descoperit gustul călătoriilor, dar mai ales a pasiunii pe care a îndrăgit-o încă din primele secunde, deși nu se aștepta să facă asta.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut ocazia să lucreze la cele mai cunoscute restaurante de lux, însă a devenit faimos după ce a primit postul de jurat în emisiunea „Masterchef”, unde a fost considerat foarte dur. Sorin Bontea a recunoscut că nu se aștepta să devină bucătar.

Sorin Bontea, fotografie din tinerețe. Cum au reacționat fanii

„Când aveam 18 ani nu prea eram lăsat să gândesc. Deși în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria și să o trăiesc prin toți porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei țări, să călătoresc.

ADVERTISEMENT

Pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau șef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr. Ușor, ușor, a început să îmi placă și m-am hotărât să fac o carieră din asta,”, a declarat bucătarul în urmă cu ceva vreme în urmă.

Iată că anii au trecut și Sorin Bontea a devenit unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți bucătari de la noi din țară. Postările sale sunt luate cu asalt de fani fie că e vorba de preparate culinare, fie de imagini din perioada în care nu era celebru.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat și acum când a publicat o poză mai veche. Fotografia a ajuns rapid la inimile internauților, care au lăsat numeroase aprecieri și mesaje.

Sorin Bontea, în anii în care lucra pe vas de croazieră
Chef Sorin Bontea, imagine de colecție de când era tânăr. Sursa foto: Instagram.com

„Azi mergem pe tinerețe”, a scris Sorin Bontea în dreptul fotografiei în care apare într-o zonă montană.

ADVERTISEMENT

Postarea de pe Instagram a adunat peste 38.700 de like-uri, dar și comentarii pe măsură, oamenii comparându-l pe bucătar cu celebrul cântăreț, Eros Ramazzotti.

„Semeni cu Vladimir Drăghia”, „Semănai cu Eros Ramazzotti”, „Așa da, ne mai delectăm și noi”, „Cine e puștiul?”, „Wow, super” sau „Zâmbetul a rămas același”, sunt doar o parte din mesajele lăsate de fani.

ADVERTISEMENT
Tags: